SON DAKİKA



Haber > Magazin > Zeytin dalını reddetti

Zeytin dalını reddetti

22 Temmuz 2024 Pazartesi - 09:41




Brad Pitt, Fransa'daki Miraval Şatosu için yürüttükleri hukuk mücadelesini sonlandırması için kendisine zeytin dalı uzatan Angelina Jolie'yi reddetti. Pitt, eski eşini, 'kendini barış yanlısı biri ve kurban' olarak göstermekle suçladı.





Brad Pitt, Angelina Jolie'nin Miraval Şatosu davası için kendisine uzattığı zeytin dalını geri çevirdi.

Pitt, eski eşinin kendisini barış yanlısı biri olarak gösterdiğini söyleyerek açtığı davayı geri çekmeyi reddetti.

"Kendini kurban göstermek istiyor"

Brad Pitt, Angelina Jolie'nin kendisini 'kurban' olarak göstermeye çalıştığını söyleyerek açtığı davadan vazgeçmeme kararı aldı.

Mülkiyet anlaşmazlığı içindeler


60 yaşındaki Pitt ile 49 yaşındaki Angelina Jolie, 2008'de satın aldıkları Fransız şarap imalathanesinin ortak mülkiyeti konusunda anlaşmazlık içinde.

Pitt, eski eşine, kendi rızası olmadan şaraphanenin yarısını 67 milyon dolara bir Rus iş insanına sattığı için Ekim 2021'de  açmıştı.

Daha sonra ikili, hukuk mücadelesinde önemli bir yer edinen gizlilik anlaşmaları konusunda sert bir tartışmaya girdi.

Davayı geri çekmesini istedi

Angelina Jolie, Brad Pitt'ten kavgayı sonlandırmasını ve ailesinin iyileşmesini sağlamak için ona karşı açılan davayı geri çekmesini istedi.


Ancak Daily Mail gazetesine konuşan Brad Pitt'e yakın bir kaynak, Pitt'in davadan vazgeçme niyetinde olmadığını söyledi.

Angelina Jolie'nin bu savunmayı ancak daha önce düşündüğü kadar güçlü bir iddiaya sahip olmadığını fark ettikten sonra yaptığını iddia etti.

Kaynak şunları söyledi:

Brad bu davadan vazgeçmeyecek. Neden bıraksın ki? Bu çok standart bir iş anlaşmazlığıydı ancak ne yazık ki Angelina, sürekli olarak boşanma mahkemesine yönelik kişisel unsurları ortaya koydu. Angelina, sanki kendisi barışçıl biriymiş gibi ondan kavgaya son vermesini istiyor. Bu, kendini kurban olarak göstermekten başka bir şey değil. Bu, bir kavga değil. Sonuçta çocuklarına ait olacak mülkün satışıyla ilgili bir iş anlaşmazlığı. Bu çocukların mirasıydı ve o da bunu biliyor.

Karşılıklı suçlamalarda bulunmuşlardı

Brad Pitt, Angelina Jolie'yi 2021'de Miraval Şatosu'ndaki yüzde 50'lik hissesini Rus oligark Yuri Shefler'e sattığında, kendisine ret hakkını vermeden üçüncü bir tarafa satış yapmama yönündeki satın alma anlaşmasını ihlal etmekle suçlamıştı.


Pitt, satışın geçersiz kılınmasını isterken, maddi tazminat da istedi ancak satış 5 Ekim 2021'de gerçekleşti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap