SON DAKİKA



Haber > Medya > Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye'nin tarihini açıkladı!

Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye'nin tarihini açıkladı!

08 Ocak 2020 Çarşamba - 19:49




Son günlerde verdiği açıklamalarla gündeme gelen yapımcı ve aynı zamanda TV8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, tüm çalışanlarına içlerinde telefon, bilgisayar, mobilya takımı olmak üzere birbirinden güzel hediyeler dağıtmıştı. Acun Ilıcalı, heyecanla beklenen Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağını açıkladı.





Ekranların sevlen yarışma programları arasında yer alan Survvor 2020 çn İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelern başladığı duyurulmuştu.  Acun Ilıcalı, Survvor'la lgl detayları dle getrd. Başarılı televzyoncu, heyecanla beklenen yarışmanın şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu.


UĞUR PEKTAŞ SURVİVOR 2020'DE OLACAK MI?




Şubat 2020'de başlayacak 'Survvor'un yen sezon yarışmacıları arasında lk bell olan sm oyuncu Ersn Korkut oldu. Acun Ilıcalı, Survvor'ın lk şampyonu Uğur Pektaş'ın se yüzde 90 htmalle 2020 kadrosunda yer alacağını söyled.

TÜM ÇALIŞANLARINA HEDİYE!

Son günlerde FOX TV ekranlarında yayımlanan 'Zuhal Topal’la Sofrada' programının Yemekteyz'e benzerlğ nedenyle davayla uğraşan Acun Ilıcalı geçtğmz haa çalışanlarının da katıldığı br yemek düzenlemşt. Geç saate kadar eğlenen çalışanlarının ertes gün çn zn steğn ger çevrmeyen Ilıcalı, sabah programlarının yayınlanmaması kararını vermşt.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap