SON DAKİKA



Haber > Medya > Aldatmak dizisini izleyenler daha fazla dayanamadı; Kumandayı eline alan kanal değiştirdi

Aldatmak dizisini izleyenler daha fazla dayanamadı; Kumandayı eline alan kanal değiştirdi

31 Mayıs 2024 Cuma - 10:02




Aldatmak 70. Bölüm ATV ekranlarına damga vururken dizinin sıkı takipçileri sinir krizi geçirdi. İşte ortalığı karıştıran o detay…





İlk bölümden bu yana milyonları ekran başına kilitlemeye devam eden Aldatmak dizisinde ortalık daha da karışmaya başladı.

Aldatmak yeni bölüm ATV ekranlarında geceye damga vururken dizinin sıkı takipçilerinden de ağır tepkiler gelmeye başladı.

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Berkay Ateş, Yusuf Çim, Caner Şahin, Asena Girişken, Feyza Sevil Güngör ve Nursel Köse gibi isimlerin bir arada olduğu Aldatmak dizisinde tansiyon düşmüyor.  

Aldatmak dizisinin her bölümü her sahnesi artık iyice olmaya başlarken rekortmen dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.  

Aldatmak dizisi final bölümüyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanırken Oylum detayı yine sinir krizine neden oldu.  


Oylum Yenersoy ve Tolga’nın bir türlü kavuşamaması ve Tolga’nın hala oğlundan habersiz olması ekran başındakileri de çileden çıkardı.  

“Bundan sonra finalde ne olacağını kendi kendinize izlersiniz” yorumları yapan Aldatmak dizisi hayranları art arda tepki gösterdi.  

Herkes Aldatmak dizisi hayranlarını nasıl bir finalin beklediğini merak ederken seyirciye bu sefer büyük sürpriz yapılabilir diye tahmin ediliyor.  

Yani Aldatmak dizisinin finalinde yer yerinden oynayacak gibi dururken gerçeklerin tek tek ortaya çıkması bekleniyor.  

Aldatmak 71. Bölüm Perşembe akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

HABER MERKEZİ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap