SON DAKİKA



Haber > Medya > Alev Alev 5. Bölüm 1. Fragman "Cemre çocuğundan ayrı bıraktırılmış bir anne!"

Alev Alev 5. Bölüm 1. Fragman "Cemre çocuğundan ayrı bıraktırılmış bir anne!"

28 Kasım 2020 Cumartesi - 15:15




Sevilen dizinin son bölümünde Ozan sayesinde Çelebi'ye yakalanmaktan kurtulan Cemre, kızı Güneş'ten ayrılmak zorunda kalınca oldukça duygusal anlar yaşandı





Show TV'nin yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören dizisi Alev Alev, 4. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı...

"BU MESELE SANDIĞIN KADAR KOLAY HALLOLMAYACAK..."

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Ömer'in, İskender'den hesap sormak istediği tanıtımda onu durduran Rüya oluyor.

Çiçek, Tomris'e yangın günüyle ilgili gerçekleri anlatırken Çelebi, polis ve gazeteciler eşliğinde Ozan'ın kapısına dayanıyor. Çelebi'nin bu hareketiyle gerilim giderek tırmanırken Cemre'nin "Bunu yapma!" diyerek sitem etmesi dikkat çekiyor.


ALEV ALEV 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!



ALEV ALEV 4. SON BÖLÜM İZLE

ALEV ALEV'İN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ozan sayesinde Çelebi'ye yakalanmaktan kurtulan Cemre, kızı Güneş'ten ayrılmak zorunda kaldı. Ömer ise kendini çok büyük bir kumpasın içinde buldu ve sarnıcı kundaklama şüphesiyle gözaltına alındı. Rüya, Ömer'i ağır suçlamalardan kurtarmaya çalışırken onu hem Ömer hem de babası Kenan durdurmak istedi.

Ancak Rüya, Ömer'in avukatı olmaktan vazgeçmedi. Cemre'yi Ozan'ın evinde bulan Çelebi, onu vermesi zor bir kararla baş başa bıraktı; Cemre, ya hapse girecek ya da eve dönecekti! Çiçek ise Atlas'ın, onun annesi olmadığını bildiğini öğrendi. Hem Atlas'ın yardıma muhtaç hali hem Tomris'in anlattıkları, bunların üstüne Bülent'in evdeki varlığı Çiçek'i giderek zorladı.

Atlas'a rağmen Çiçek, Bülent ile aynı evde kalamayacağını Tomris'e söyledi. Tomris'in tek çaresi, Bülent'i göndermek olunca harekete geçti ama sunduğu büyük teklife rağmen Bülent, gitmeyi kabul etmedi. Rüya, Ömer'in yangından kurtardığı bir tanığın ifade vermesini sağlayınca gözler Kayabeylilere çevrildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap