SON DAKİKA



Haber > Medya > Arka Sokaklar dizisindeki bu sahne kriz çıkardı; O detay ve tarih herkesi şoka uğrattı

Arka Sokaklar dizisindeki bu sahne kriz çıkardı; O detay ve tarih herkesi şoka uğrattı

17 Aralık 2021 Cuma - 18:36




Ekranların en uzun soluklu projesi olan polisiye dizisi Arka Sokaklar 608. Bölüm seyirciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yalnız bu sahneye tepkiler bitmek bilmiyor. İşte tüm detaylar…





Kanal D ekranlarının rekortmen projeleri arasında yer alan polisiye dizisi Arka Sokaklar günlerce konuşulmaya devam ediyor. Yeni sezona da bomba gibi bir giriş yapan iddialı dizide gelen haberlerin ardı arkası kesilmek bilmiyor.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan haberler moralleri biraz yerine getirmiş gibi olsa bile yeni gelişmeler ise can sıkacak gibi duruyor.

Hatırlayacağınız üzere ilerleyen bölümlerde ve tarihlerde Onur Bay ve Yüsra Geyik isimlerinin yeniden kadroya dahil olacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Tekin ve Zeliş karakterinin yeniden diziye katılacağını olacağını öğrenenler çok mutlu oldu.

Yalnız şu ana kadar Onur Bay ve güzel oyuncu Yüsra Geyik’ten bir açıklama gelmiş değil. Ayrıca Arka Sokaklar yapımcılarından da henüz beklenen bir açıklama gelmedi.


Arka Sokaklar dizisindeki son bomba haber ise seyirciyi iyice şoka uğrattı. Arka Sokaklar dizisinde Asiye’nin Metin’i aldattığı sahne ekran başındakileri çılgına çevirirken Hüsnü Çoban’ın ise yine başı büyük bir sıkıntıya girer. Metin’i aldatan Asiye o sahneyle konuşulmaya devam ediyor.

Detaylar ve iddialar ise ortaya çıkmaya başladı. Seyirciyi çılgına çeviren sahne büyük tepki görürken Asiye karakterinin diziye veda edeceği öğrenildi.

Uzun zamandır Arka Sokaklar kadrosunda yer alan Asiye karakteri yani genç oyuncu Melisa Şalgam’ın kısa bir süre içerisinde diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Yurt dışı hayallari kuran Asiye’nin yeni sevgilisiyle birlikte yurt dışına çıkacağı ve bu şekilde diziye veda edeceği kesinleşti. Bu durum karşısında açıkcası seyircinin beklediği olmuş oluyor. Yani seyirci Asiye karakterinin ayrılmasını istiyordu.

Arka Sokaklar dizisi seyircisini ilerleyen bölümlerde şaşırtacak sahneler ortaya çıkmış olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap