SON DAKİKA



Haber > Medya > Barbie’nin devam filmi gelecek mi?

Barbie’nin devam filmi gelecek mi?

28 Kasım 2023 Salı - 12:07




'Barbie' filminin başrolü Margot Robbie, ''Barbie 2' filmi gelecek mi?' sorusuna yanıt verdi.





Dünyaca ünlü oyuncu Robbie, bir devam filmine ihtiyaç olmadığına vurgu yaparak, "İkinci filmi yapmak gereksiz" şeklinde konuştu.
'Barbie' filminin başrolü Margot Robbie, 'Barbie' filmi için basının sorularını yanıtladı. Bir devam filminin gereksiz olduğunu düşündüğünen Robbie filmin devam filmi planlanmadan yapıldığını söyledi.

'HER ŞEYİ BU FİLME KOYDUK'

Associated Press’e konuşan Robbie, "Sanırım her şeyi bu filme koyduk. Üçleme gibi bir şey yapmak için inşa etmedik. Greta her şeyi bu filme koydu, bu yüzden sonraki aşamanın ne olacağını hayal edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, stüdyonun filme dahil olan kişiler için devam filmi seçeneğinin olmadığı biliniyor. Eğer 'Barbie 2' yapılacaksa Robbie, Ryan Gosling ve ortak yazar/yönetmen Greta Gerwig ile yeni anlaşmalar yapılması gerekecek.

'BARBİE BU NOKTADAN MİLYONLARCA FARKLI YÖNE GİDEBİLİR'

Robbie daha önce bir dergiye verdiği röportajda, "Barbie, bu noktadan milyonlarca farklı yöne gidebilir. Ancak birinci filmi kurmaya çalışırken aynı zamanda devam filmlerini planlarsanız bir tür kapana kısılmış hissedersiniz" demişti.

Gişe açısından birçok rekora imza atan 'Barbie', dünya çapında elde ettiği 1.4 milyar doların üzerinde hasılatla 2023'ün yılın en çok kazanan filmi ve solo bir kadın yönetmenin en çok hasılat yapan filmi oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap