SON DAKİKA



Haber > Medya > Bir fenomen çifte daha soruşturma

Bir fenomen çifte daha soruşturma

28 Kasım 2023 Salı - 14:22




Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin kara para aklama iddiasıyla tutuklanmasının ardından lüks yaşantılarıyla dikkat çeken birçok fenomen de incelemeye alındı.





Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine de soruşturma başlatıldığını duyuran araştırmacı gazeteci Ağırel dosyaya erişim engeli konulduğunu söyledi.

Sosyal medya fenomeni Dilan ve eşi Engin Polat hakkında başlatılan soruşturmanın ardından son günlerde haklarında birçok iddia ortaya atılan Öz çifti hakkında başlatılan inceleme de soruşturmaya dönüştü. Gazeteci Murat Ağırel, X hesabından Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ağırel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında bir inceleme başlamıştı, inceleme soruşturmaya dönüştü ve Savcılık haklarında soruşturma başlattı. Dosyaya erişim engeli konuldu. Bugünkü yazımda gelişmeler olacağını anlatmıştım. İsmi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap