SON DAKİKA



Haber > Medya > Hekimoğlu 28. bölüm izle! Ekip zorlu görevler peşinde!

Hekimoğlu 28. bölüm izle! Ekip zorlu görevler peşinde!

09 Aralık 2020 Çarşamba - 11:20




Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yapımları arasında yer alan dizisi Hekimoğlu, 26. yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Sevilen dizinin son bölümünde Hekimoğlu, ekibi için sınırlarını zorladı ve oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Peki şimdiden merakla beklenen Hekimoğlu 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?





Hekimoğlu dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizinin son bölümünde oldukça gerilimli anlar yaşandı ve gözler 29. yeni bölüm fragmanına çevrildi...

HEKİMOĞLU 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekip, kafasında kurşun parçaları olmasına rağmen kahkaha atmaya devam eden bir vakayla ilgilenir. Mehmet Ali’nin vakaya karşı önyargılı olduğu kimsenin dikkatinden kaçmaz. Oysa vaka Mehmet Ali’nin geçmişinden biridir.

Hekimoğlu olay yeri incelemeye Mehmet Ali’yi gönderir. Fakat Mehmet Ali vakanın evinde hastalığın sebebinden çok daha fazlasını bulur ve hastalık ona da bulaşır. Tanı koymak için sınırları zorlayan Hekimoğlu, hastane yönetimine karşı İpek’i zor durumda bırakır.

Hekimoğlu hastalığın nedenini bulabilecek mi? Karantinadaki Mehmet Ali, geçmişiyle barışabilecek mi? Mehmet Ali’ye kızgın olan Zeynep, onun hayatını kurtarmak için adım atacak mı? Emre, Hekimoğlu’nu karşısına alıp İpek’in teklifini kabul edecek mi?


HEKİMOĞLU 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hekimoğlu 29. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM FULL İZLE

HEKİMOĞLU 29. BÖLÜM İZLE

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap