A+ A-
Yorum
10

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu ayrılığı!

Yayın Tarihi: 07.07.2024 - 10:02 | Güncelleme Tarihi: 07.07.2024 - 10:00
Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali sonrası ortaya çıkan bir gerçek dizinin hayranlarını hayrete düşürecek. 67. Bölümde herkesi yıkan bir detay ortaya çıkmış olacak. Ayrıntıları sizler için araştırdık…

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Taşaner gibi usta isimlerin bir arada olduğu Kızılcık Şerbeti dizisinde deprem.

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali sır dolu sahnelerle ekranlara veda ederken yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı.  

Geçtiğimiz sezon kırdığı reyting rekorlarıyla uzun süre konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinde ortalık fena karışmaya başladı.  

Kızılcık Şerbeti dizisinde adeta büyük değişime gidilecek ve oyuncu kadrosunda büyük revizyon olacak.  

Sıla Türkoğlu detayına geçmeden önce sezon finalinde neler yaşandığını hatırlayalım…  

Kızılcık Şerbeti'nin 2. Sezon Finali Bölümünde: Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembe’nin dünyasını başına yıkar.  

Görkem’le konuşarak işi bir an önce kimse duymadan sonlandırmak istese de Görkem buna yanaşmaz ve karşı atağa geçer.  

Pembe çaresiz ve üzgündür. Hem Ömer’e hem Görkem’e bilenmiştir. Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı çok üzgün olan Sönmez’e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler.  

Kıvılcım’ın parti sonrasında Rüzgar’ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder.  

İkili baş başa mutlu bir gün geçirirler. Rüzgar, Nursema’ya evlenme teklif etmeye karar verir. Doğa ve Giray’ın ilişkisi artık iyice ilerlemiş, Doğa da kendini akışa bırakmıştır.  

Ömer ve Kıvılcım’ın Abdullah’lara yemeğe geldikleri akşam herkesin sinirleri gergindir ve ufak bir kıvılcım büyük bir yangına dönüşür.  

Doğa karakteri ile seyircinin büyük beğenisini kazanan güzel oyuncu Sıla Türkoğlu’nun ayrılık iddiası deprem etkisi yaratırken bir diğer detay hayrete düşürecek.  

Yeni sezon için ortaya atılan iddianın detaylarında, Sıla Türkoğlu ayrılığı yaşanırsa Kızılcık Şerbeti dizisinde Demet Özdemir kadroda yer alacak.

HABER MERKEZİ

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün