A+ A-
Yorum
10

KRT TV Satıldı

Yayın Tarihi: 14.11.2023 - 14:52 | Güncelleme Tarihi: 14.11.2023 - 14:48
KRT TV, CHP'li Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi’nde genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Fırat Bozfırat'a satıldı.


Bir süredir CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’e satılacağı iddialarıyla gündemde olan KRT'nin yeni sahibi belli oldu.

Veryansın Tv’de yer alan habere göre, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün yakınındaki bir isim olan Fırat Bozfırat, yaklaşık 300 bin dolar kapora ücreti ödeyerek kanalın yeni sahibi oldu. Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi’nde genel başkan yardımcısı olarak da görev yapmıştı.

GENEL MÜDÜR ADNAN BULUT AYRILDI

Öte yandan KRT’nin sahibi Ali Fırat Atabaş ve KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut’un çalışanlara açıklama yaptığı öğrenildi.

Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanalla yollarının ayrıldığını duyurdu. Bulut, "5 yıldır sürdürdüğüm KRT Tv Genel Müdürlüğü görevinden kendi isteğimle ayrıldım. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Muhabir/Editör:Burak Çimşit
Etiketler