SON DAKİKA



Haber > Medya > Kuruluş Osman dizisinde herkes üzen ayrılık!

Kuruluş Osman dizisinde herkes üzen ayrılık!

15 Nisan 2021 Perşembe - 14:43




ATV’de yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran sevilen dizi Kuruluş Osman ile ilgili hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Ayrılık haberlerinin peş peşe gelmeye başladığı dizide bir isim daha ayrıldı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı diziden ayrılan oyuncunun kim olduğunu sizler için araştırdık. İşte detaylar…





TRT 1 ekranlarında yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından ATV'de Kuruluş Osman olarak devam eden dizi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor.

İzleyicinin vazgeçilmezi haline gelen dizi, aynı gün yayınlanan Sadakatsiz, Masumiyet, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek gibi iddialı yapımları geride bırakarak birinciliği her hafta tek başına göğüslüyor.

Kuruluş Osman, Total ve ABC1 gruplarında günü birinci bitirirken, AB’de ise Sadakatsiz’in ardından ikinci sırada yer aldı.

Kuruluş Osman, sürprizlerle dolu ve heyecan yüklü 54. bölümüyle, #ZaferHakkındır etiketiyle sosyal medyanın zirvesinde yer aldı.

Şimdi sözü daha fazla uzatmadan gelelim Kuruluş Osman'dan ayrılan oyuncunun kim? olduğu sorusuna.

Dün akşamki bölümde Osman Bey tarafından ele geçirilip Kayı Obası’na getirilen Dündar Bey, ahalinin büyük tepkisiyle karşılaştı.

Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, amcasının infazına karar verdi.

İhanetini itiraf eden Dündar Bey, Nikola’nın Söğüt’e saldırı planladığı anlattı.

Dündar Bey, infaz edilmeden evvel Nikola’nın Söğüt’e saldırı planladığı anlattı. Son isteği olarak ölümünün Osman Bey’in elinden olmasını dileyen Dündar Bey, Bayhoca’yı öldüren okla vuruldu ve günahlarının bedelini ödedi.

Diziye ölerek veda eden Ragıp Savaş sosyal medya hesabından duygusal bir veda paylaşımı yaptı. Savaş paylaşımında "Doğrulanmış Hoşçakal Dündar Bey, bana çok şey kattın ...Bu harika yolculukta benimle birlikte olduğunuz için teşekkürler...Tekrar buluşmak dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap