SON DAKİKA



Haber > Medya > MasterChef Hasan kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2021 Hasan Biltekin'in ikizi kim?

MasterChef Hasan kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2021 Hasan Biltekin'in ikizi kim?

25 Kasım 2021 Perşembe - 20:14




Hasan Biltekin, MasterChef 2021 yarışmasında başarısıyla adından söz ettiriyor.





MasterChef Hasan'ın sevgilisi kim? Yarışmacı, MasterChef'te lezzetli tabakları ile öne çıkan isimlerden. Nevşehirli olan Hasan Biltekin, aşçılık üzerine eğitim almıştır. Lise yıllarından itibaren mutfaklarda olan MasterChef Hasan'ın kız arkadaşının adı ise Hülya'dır. İşte, Hasan Biltekin hakkında...

MASTERCHEF HASAN BİLTEKİN KİMDİR?

Biltekin, 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilo olan yarışmacı, liseyi Turizm Otelcilik Okulu’nda tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'nden mezun oldu.

Hasan Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi. Yemek sektöründe liseden itibaren bulunuyor. Otel koordinatörlüğü ve Nevşehir Belediye Spor Kulübü mutfak şefliği yapıyor. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplamda 18 madalya ve kupa kazandı. Instagram'da ise “hasanbiltekinnn” kullanıcı adıyla yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap