SON DAKİKA



Haber > Medya > MasterChef Mert kaç yaşında, nereli? MasterChef Mert Yılmaz'ın annesi kimdir?

MasterChef Mert kaç yaşında, nereli? MasterChef Mert Yılmaz'ın annesi kimdir?

25 Kasım 2021 Perşembe - 20:12




MasteChef yarışmasında başarılı bir performans sergileyen Mert Yılmaz'ın annesi yeni yarışmaya konuk oluyor.





Mert Yılmaz, 2021 MasterChef'teki mücadelesi ile adından söz ettiriyor. 1991 doğumlu yarışmacı, Los Angeles'te bir süre kaldıktan sonra MasterChef Türkiye için geri dönüş yaptığını belirtiyor. Yarışmaya ise annesi Adviye konuk oldu. Peki, MasterChef Mert kimdir?

MASTERCHEF MERT KİMDİR?

Mert Yılmaz, 8 Aralık 1991 tarihinde Bolu Mengen’de dünyaya geldi. Los Angeles'tan yarışma için dönüş yapan MasterChef Mert, özel bir catering firmasının aşçılığını yaptığını belirtiyor. Aşçılık işinden ayrılarak taksicilik yaptığını da ifade ediyor.

Stajlarını tamamladıktan sonra profesyonel iş hayatında 3 ay Gina’da, 2 yıl da Zuma Restoran’da çalıştı. Ardından Katar’dan Doha’ya gitti. Burada da Sukar Pasha Restoran’da yaklaşık 2 sene görev aldı.

2013'te Türkiye'de Flying Chef olarak çalıştı. O yıllarda birçok futbol organizasyonu ve Formula 1 yarışlarında çalışan MasterChef Mert, son dönemde Amerika Los Angeles’ta hayatını sürdürdü. Bu ülkede 1.5 ay pizzacılık yaparak, yaklaşık 4 ay da arabayla paket servis yaptı.


Mert Yılmaz’ın Instagram’daki hesabı ‘chefmert’.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap