SON DAKİKA



Haber > Medya > Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanı yayınlandı! İşler çok karıştı!

Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanı yayınlandı! İşler çok karıştı!

20 Mart 2021 Cumartesi - 11:32




Ekranların merakla izlenen dizisi Masumlar Apartmanı son bölümde Naci İstanbul'u terk etmişti. Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanına bakıldığında sürpriz bir gelişme yaşanıyor.





TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Salı akşamı ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı'nın 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen hafta hatırlarsınız ki; daha fazla Safiye'yi üzmek istemeyen Naci, Ankara'ya gideceğini söylemişti. Trene binip gittiği görülen Naci'nin gitmesine dayanamayan Safiye, aşkının peşinden gitti ancak çok geçti. Safiye olanların ardından kendini temizliğe verdi. Tam kendine gelirken yaşanan yeni bir kriz, eski korkularını yeniden canlandıracak.

MASUMLAR APARTMANIDİZİSİNDE SÜRPRİZ GELİŞMELER

Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanında Naci'nin geri döndüğü görülüyor. Öte yandan bir sürpriz gelişme de Neriman ve Ege arasında yaşanıyor. Ege, Neriman'ı sevdiğini söyleyerek elinden tuttuğu görülüyor. Yine; 2 bölüm önce hatırlarsınız ki İnci, Han'ı psikoloğa götürmek istemişti. Masumlar Apartmanı fragmanında Han, psikologla görüşürken görülüyor. Gülben ise, hala Esat’la iyi geçen buluşmanın etkisindeyken ondan gelen bir sürprizle yeni hayallere dalar. 

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜM FRAMANI İZLE

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap