SON DAKİKA



Haber > Medya > Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinden olay final; TRT 1 ekranlarında yer yerinden oynadı

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinden olay final; TRT 1 ekranlarında yer yerinden oynadı

29 Mayıs 2024 Çarşamba - 12:01




Salı akşamlarının rekortmen dizileri arasında yer alan Mehmed: Fetihler Sultanı 13. Bölüm ardından ortalık karıştı. İşte geceye damga vuran detaylar…





Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm TRT 1 ekranlarına damga vururken adeta yer yerinden oynadı.

İstanbul'u fetheden büyük kumandan Fatih Sultan Mehmed'in destansı hikayesini anlatan dizinin  Senaristliğini Ozan Bodur, yapımcılığını Eyüp Gökhan Özekin yapıyor.  

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin danışmanları ise Prof. Dr. Feridun Emecen, ve Erhan Çavdaroğlu.  

Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Perihan Savaş, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi isimleri bir araya getiren Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinden kötü haber geldi.  

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisiyle ilgili herkesi üzen detaya geçmeden önce neler olduğunu hatırlayalım.  


Mehmed'in ateşlemek için geldiği top infilak eder, ortalık can pazarına döner. Mehmed hızla bölgeden uzaklaştırılır, ancak bu Mehmed'in yaşayacağı hüsranlardan sadece biridir.  

Hisara yapılan baskın ve Mara'nın kaçırılması Mehmed'i umutsuzluğa itmiştir.  

Konstantinos, Mara’yı Mehmed’e teslim ederken bütün gerçekleri söylemiş, Çandarlı Halil’in işbirliğini açığa çıkartmıştı.  

Mehmed ise artık siyasî hesaplaşmalar sıkılmış ve fetih için gerekli hamleleri yapmaya karar vermiştir. Mehmed’in yeni hedefi: Dimitria Kalesi!  

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde gerilim dolu sahneler ön plana çıkarken rekortmen dizi 2 bölüm sonra sezon finali yaparak ekranlara veda edecek.  


Büyük savaşların yaşanacağı Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde tansiyon yükselirken ayrılık haberleri de art arda gelecek gibi duruyor.  

Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm Salı akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap