SON DAKİKA



Haber > Medya > Mucize Doktor 3. Sezon Devam Edecek mi? Mucize Doktor 59. Bölüm Fragmanı

Mucize Doktor 3. Sezon Devam Edecek mi? Mucize Doktor 59. Bölüm Fragmanı

20 Nisan 2021 Salı - 16:32




Fox TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi ikinci sezon da başarılı bir şekilde yoluna devam ederken 3. Sezonda da dizi devam edecek mi yoksa bitecek mi çok merak ediliyor.





Mucize Doktor dizisinin 3. Sezon da devam edip etmeyeceği merak edilmeye başlandı.Mucize Doktor dizisinin 3. Sezonda yani 2021-2022 yıllarında devam etmesini diziyi izleyenler ve sevenlerçok istiyor. Ancak son haftalarda mucize Doktor dizisinin başrolleri ile ilgili özellikle Taner Ölmez ve Onur Tuna’nın ayrılık haberleri dizinin reytinglerini olumsuz etkiledi

Mucize Doktor Kaç Sezon Sürecek?

Mucize Doktor dizisinin kaç sezon sürecek yine kadar devam edeceği hakkında kesin yapılmış bir sözleşme ve anlaşma bulunmuyor. Ülkemizde genellikle diziler reyting alabildiği müddetçe devam ediyor. Mucize Doktor dizisi de 2. sezon boyunca reytinglerini devam ettirir ve yüksek oranda izlenme oranları almaya devam ederse muhtemelen 3. Sezonda da yoluna devam edecektir. Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Mucize Doktor dizisinin en az 2 sezon süreceğini daha önce paylaşmıştık. Ancak dizinin reytingleri yüksek gelmeye devam edip ettikçe 3. Sezonda da mucize doktor yoluna devam edebilir.

 

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap