Dünya Kupası 2026
A+ A-
Yorum
10

Ozan Akbaba 25 yıl sonra doğduğu eve döndü! Kars paylaşımı duygulandırdı

Yayın Tarihi: 17.06.2026 - 09:52
Uzak Şehir'in yıldızı Ozan Akbaba, 25 yıl sonra Kars'taki doğduğu evi ziyaret etti. Duygusal paylaşımı sosyal medyada ilgi gördü.
Kaynak:MYNET

Uzak Şehir dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Ozan Akbaba, sezon arasını memleketi Kars'ta geçirdi. Doğduğu evi yıllar sonra yeniden ziyaret eden oyuncunun sosyal medya paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Ozan Akbaba Kars a doğduğu eve gitti! "Garip bir his" 2

Ozan Akbaba 25 yıl sonra doğduğu evi ziyaret etti

Sezonun en çok konuşulan yapımlarından Uzak Şehir dizisinde canlandırdığı Cihan Albora karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ozan Akbaba, yoğun geçen sezonun ardından rotasını memleketi Kars'a çevirdi. Başarılı oyuncu, 25 yıl sonra doğduğu evi yeniden ziyaret ederek yaşadığı duygusal anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kars'taki çocukluk evini gezen Akbaba, yıllar sonra aynı atmosferi yeniden hissetmenin kendisinde farklı duygular uyandırdığını ifade etti. Paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

"Garip bir his" sözleriyle duygularını anlattı

Ozan Akbaba, paylaşımında doğduğu eve yeniden adım atmanın kendisi için unutulmaz bir deneyim olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"25 yıl sonra, doğduğum evde… Havası, rüzgarı, sesi aynı. Arka bahçesinin otları, çiçekleri aynı, kokuları aynı. Garip bir his. Büyümüşüm, neler görmüşüm, ne fırtınalar yemişim, ne korkular, ne hüzünler, ne sevinçler yaşamışım, boya başa çatmışım ama çiçeklerin üstüne düşen gölgem aynı. Çünkü sanıyorum çok değişmiş olmama rağmen çiçekler hiç değişmemiş, iyi ki değişmemiş… Şanslıyım."

Duygusal paylaşım, oyuncunun sevenleri tarafından samimi ve içten bulunurken sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Ozan Akbaba Kars a doğduğu eve gitti! "Garip bir his" 1

Ozan Akbaba sete ara vermedi! Çırak dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı

Öte yandan başarılı oyuncu, kısa süren dinlenme molasının ardından yeniden kamera karşısına geçti. Ozan Akbaba, TRT tabii platformu için hazırlanan ve SO Medya imzasını taşıyan Çırak dizisinin ikinci sezon çekimlerine başladı.

10 bölümden oluşacak yeni sezonun yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu otururken, dizinin senaryosunu ise Ozan Akbaba ile Birol Tezcan birlikte kaleme alıyor. Başarılı oyuncunun hem oyuncu hem de senarist olarak projedeki görevini sürdürmesi, yeni sezon için beklentileri daha da artırıyor.

Etiketler