SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor 22. bölüm fragman! Acun Ilıcalı'dan Yunus'a sert uyarı

Survivor 22. bölüm fragman! Acun Ilıcalı'dan Yunus'a sert uyarı

13 Şubat 2022 Pazar - 10:13




Survivor'da haftanın ilk eleme adayı 12 Şubat tarihli bölümde belli oldu. Rekabetle beraber heyecan seviyesi de her geçen gün artan Survivor All Star'ın 12 Şubat tarihli 21. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı, aralarından birini sürgün adasına göndermemek için mücadele etti. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da sürgün adasına isim kim oldu? İşte haftanın ilk eleme adayı





Survivor eleme adayı kim oldu ve dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? sorularının yanıt bulduğu son bölümde heyecan yine tavan yaptı. Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor 2022 All Star'da cumartesi akşamı haftanın 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Sert tartışmaların ekranlara geldiği oyunun kazananı ünlüler oldu. Günler sonra ünlüler takımı kazanmanın zaferini yaşarken gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ise 1. eleme adayı Evrim seçildi. Evrim bu sonuçla sürgün adasına giden haftanın ilk ismi oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM?

Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı ada konseyinde toplandı. Konseyde yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Gönüllülerde ismi yazılanlar Hikmet, Evrim, Anıl, Atakan oldu.

6 defa ismi yazılan Evrim haftanın 1. eleme adayı seçildi. Performans birincisi olan Sude ve Berkan ise konseyde eleme dışı tutuldu. Böylece bu hafta Survivor'da sürgün adasına giden ilk isim Evrim olarak belirlendi.

SURVİVOR PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Eleme adaylarının belirlendiği ada konseyinde Acun Ilıcalı son 5 oyuna bakılarak belirlenen performans birincilerini açıkladı. Yapılan değerlendirmeye göre gönüllüler takımında performans birincileri bu hafta kadınlarda Sude, erkeklerde ise Berkan Karabulut oldu. Ünlüler takımında ise kadınlarda performans birincisi Nagihan erkeklerde ise Adem oldu. Birinci olan isimler Survivor'da dokunulmazlığı aldı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye'nin All Star sezonunda haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önem taşıdığı dokunulmazlık oyununda takımlar eşleşmeleri yaptıktan sonra oyun başladı. Sürgün kampına eleme adayı göndermemek için adeta canını dişine takan ünlüler ve gönüllüler takımı parkurda zorlu anlar yaşadı.

Dokunulmazlık oyununun ikinci etabında ise ünlüler ve gönüllüler takımı erkekleri karşılaştı. Nefes kesen oyunda iki takım da var gücü ile zorlu performansta son saniyelere kadar direndi. Erkeklerde Adem'in atışı ile oyun 8-3 oldu. Böylece iki etabı da galip bitiren ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazandı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap