SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi kimdir, kaç yaşında

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi kimdir, kaç yaşında

16 Mayıs 2021 Pazar - 21:58








Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunan, Gönüllüler takımında başlayan ardından Kırmızı takıma geçen Aleyna Kalaycıoğlu'nun bu zamana kadar yayınanlanan bölümlerde kardeşi Cansu'ya ve ailesine olan düşkünlüğünü sık sık dile getiriyordu. İzleyenler ise Aleyna Kalaycıoğlu hakkında meraklanıyordu. Bugün Survivor 2021'in yeni bölümde aileleri ile görüşme şansı yakalayan yarışmacılar, duygu dolu anlar yaşayacak. Yeni bölüme damga vuran isimlerden biri ise şüphesiz Aleyna Kalaycıoğlu olacak. Kardeşi Cansu ile kavuşma görüntüsü adeta izlenme rekoru kıracak. Peki Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu kimdir, kaç yaşında? Survivor Aleyna'nın kardeşine ne olmuş?

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU'NIN KARDEŞİ CANSU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NE OLMUŞ? 
 
Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu'dur. Yarışmada kardeşinin adından sık sık söz eden Aleyna Kalaycıoğlu, kardeşi Cansu'nun trafik kazası geçirdiğini daha sonrasında engelli olarak hayatına devam ettiğini açıklamıştı.​​​​

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR? 



 
Survivor Türkiye 2021 yarışma programı heyecanla beklenirken yarışmacıları da kimler olacak merak edilmişti. Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu "Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'la taçlandırmaya gidiyorum" sözleri ile dikkat çekti.
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap