SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor All Star 139. bölümde kim kazandı?

Survivor All Star 139. bölümde kim kazandı?

11 Haziran 2024 Salı - 10:44




Final koltuğuna Atakan mı, Batuhan mı oturdu? İşte İstanbul biletini kazanan ilk isim!






Survivor All Star 1. finalist ve oyunu kazanan isim 10 Haziran Pazartesi akşamı belli oldu. Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor'da final oyunları dün gece başladı. İlk finalistin belli olacağı mücadelesinde yarışmacıların tümü zorlu parkurda birbirleriyle mücadele etti. Nefes kesen karşılaşmada Ogeday, Seda, Nefise elenirken, finalde Batuhan ve Atakan karşı karşıya geldi. Atışlarda rakibi Atakan'ı yenen Batuhan Survivor All Star'ın İstanbul'u garantileyen ilk finalisti oldu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor finalisti kim oldu? İşte, son bölümde yaşananlar.

BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR 1. FİNALİST KİM OLDU

SURVİVOR FİNAL OYUNUNU İLK TURDA KİMLER ELENDİ?

Final haftasına giren Survivor'da heyecan artıyor. Survivor All Star'da dün gece final oyunları başladı. Sunucu Murat Ceylan, final oyununda yarışmacılara 7'şer can verildiğini söyledi. Kurala göre birbirleriyle mücadele eden yarışmacılardan kazanan canını korurken mağlup olan da can kaybedecek. Sıfır olan ise oyunun dışında kalacak. Kura çekimi sonrası oyun Ogeday-Nefise eşleşmesiyle başladı.

SURVİVOR FİNALİST KİM OLDU 10 HAZİRAN 2024 | Dün akşam Survivor All Star 139. bölümde kim kazandı, final koltuğuna Atakan mı, Batuhan mı oturdu İşte İstanbul biletini kazanan ilk isim

SURVİVOR 1. FİNALİST KİM OLDU?

Güç, denge ve hızın önemli olduğu oyunda ilk etapta Nefise elendi. Seda ve Ogeday'ın mücadelesinde de iki yarışmacı kazanamayarak son tura çıkamadı. Tüm rakiplerini eleyen Atakan ve Batuhan ise finale kaldı.

Atışların belirleyici olduğu Atakan ve Batuhan karşılaşmasında, oyun başa baş gitti. Son etapta Batuhan aldığı son sayı ile Atakan'ı 3-2 skorla mağlup etti. Böylece Survivor All Star'da ilk finalist Batuhan Karacakaya oldu.

HÜRRİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap