SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor'da Haftanın Üçüncü Eleme Adayı Belirlendi

Survivor'da Haftanın Üçüncü Eleme Adayı Belirlendi

21 Nisan 2024 Pazar - 11:37




Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? 20 Nisan Survivor eleme adayları kimler?





Survivor'da heyecan dolu bir eleme gecesi daha yaşandı. 20 Nisan tarihinde gerçekleşen eleme adaylarının kim olduğu merak konusu oldu. Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu. Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? 20 Nisan Survivor eleme adayları kimler? soruları gündeme geliyor. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununun galibi merakla araştırılıyor. Peki, Survivor'da 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

ELEME VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? 20 Nisan Survivor eleme adayları kimler? sorusu gündeme geliyor. Bu hafta kadınların eleme potasına girdiği yarışmada, Mavi takımdan Berna ve Damla Can aday olarak belirlendi. Üçüncü dokunulmazlık mücadelesinde ise öne geçen takım Kırmızı takım oldu. Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? 20 Nisan Survivor eleme adayları kimler? Detaylar haberimizdedir...






SURVİVOR'DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık mücadelesi tamamlandı ve haftanın üçüncü dokunulmazlığını kazanan takım Mavi oldu, 12-11'lik bir skorla. Şimdi ise Kırmızı takımın konseyinde bir isim belirlenecek ve haftanın üçüncü eleme adayı Aleyna oldu.




SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor'da son elenen yarışmacı Yaman Keleş adaya veda etti. Kırmızı takımdan Özgür ve Mavi takımdan Sercan, Yaman ve Batuhan'ın eleme potasında olduğu eşleşmede ilk turda rakiplerine karşı üstünlük sağladı. Yaman ve Batuhan arasındaki mücadelede ise takım arkadaşına üstünlük kuran Batuhan oldu. Böylelikle, Yaman Keleş elenen isim oldu.





 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap