A+ A-
Yorum
10

Survivor'da ikinci dokunulmazlık kolyesini kim aldı?

Yayın Tarihi: 09.06.2024 - 12:54 | Güncelleme Tarihi: 09.06.2024 - 12:50
Survivor'da dokunulmazlık kolyesini kim kazandı? 2. dokunulmazlığı alan isim belli oldu! İstanbul'a gidecek...

Survivor All Star 2024'te haftanın ikinci dokunulmazlığı oynanıyor. Sevilen yarışma programı Survivor’da finale çok az bir süre kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyunlarının başladığı yarışmada son 6 kişi şampiyon olma mücadelesi veriyor. 8 Haziran Survivor dokunulmazlık kolyesini kim aldı? sorusu da yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda 5 yarışmacı finale kalmak için kırana mücadele etti ve kozlarını paylaştı. İşte dokunulmazlık oyununda yaşananlar!

BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

8 HAZİRAN SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star’da finale adım adım yaklaşılırken oynanan bireysel dokunulmazlık oyunlarında büyük heyecan yaşanıyor. Survivor’ın 8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan 137. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlığı oynandı. Haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyununun oynandığı 137. bölümde sona kalan 5 yarışmacı kıyasıya mücadele gösterdi. Batuhan, ilk dokunulmazlığı kazandığı için oyunda yer almadı.

Yarışmacılar, zorlu parkurlarda rakiplerini elemek için üst düzey performans gösterdi.  Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni kurallara göre dokunulmazlığı kazanan İstanbul finaline gidecek. 3 kişi dokunulmazlık kolyesini alacak. Kalan 3 kişi İstanbul'da yarı final eleme oyunu oynayacak. 

DOKUNULMAZLIK OGEDAYIN

DOKUNULMAZLIK OGEDAY'IN

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanan isim Ogeday oldu. Böylece Batuhan'dan sonra İstanbul'a gitmeyi garantileyen yarışmacı Ogeday olmayı başardı. Geri kalan Atakan, Yunus Emre, Nefise ve Seda duello oyununda karşı karşıya gelecek ve bir isim veda edecek.

HÜRRİYET

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün