SON DAKİKA



Haber > Medya > Taş Kağıt Makas dizisi için o iddia doğru çıktı; Seyirciyi yıkan veda sahnesi

Taş Kağıt Makas dizisi için o iddia doğru çıktı; Seyirciyi yıkan veda sahnesi

30 Mayıs 2024 Perşembe - 10:16




Çarşamba akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alan Taş Kağıt Makas 13. Bölüm sonrası sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte kimsenin bilmediği o ayrıntı…





Taş Kağıt Makas dizisi yeni bölüm Kanal D ekranlarında milyonları ekran başına kilitlerken yeni detaylar tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı.

Kısa sürede izleyicinin büyük ilgisini çekmeyi başaran Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinde şaşırtan detaylar belli oldu.  

Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi isimlerin yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisinde ayrılık rüzgarları esecek.  

Taş Kağıt Makas dizisindeki ayrılık detayına geçmeden önce neler olduğunu kısacak hatırlayalım.  

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir düzende geçen hikayede; gecekondu mahallesindeki masum bir delikanlının, düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı anlatılır.  


Sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut, yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar.  

Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta yine bu süper hafızasını kullanır.  

Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev de Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur.  

Parlak zekası ve biat ettiği derin yapıyla Harun ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir ise bu savaşın diğer tarafında yer alır.  

Bu güçler arasında değişen dengede, alzheimer hastası babası için hayatını ortaya koyan Umut’un verdiği adalet savaşına tanıklık ettik.  


Taş Kağıt Makas dizisinde yer yerinden oynarken sezon finaline doğru kimsenin beklemediği ayrılıkların yaşanacağı iddia edildi.  

Dizinin sıkı takipçileri hangi isimlerin Taş Kağıt Makas dizisinden ayrılacağını merak ederken şu ana kadar bir açıklama gelmiş değil.  

Taş Kağıt Makas 14. Bölüm Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap