SON DAKİKA



Haber > Medya > Teşkilat dizisinin erkek başrolü bakın kim oldu; Tolga Sarıtaş teklifi kabul etmedi

Teşkilat dizisinin erkek başrolü bakın kim oldu; Tolga Sarıtaş teklifi kabul etmedi

17 Haziran 2024 Pazartesi - 10:16




Teşkilat 111. Bölüm sonrasında sezon finali yaparak TRT 1 ekranlarına veda etmişti. Yeni sezon öncesi herkesi şaşırtan bir sürpriz gelişme daha yaşandı. Detaylar haberimizde…





Pazar akşamları milyonları ekran başına kilitlemeye devam eden Teşkilat dizisinin sezon finali yankıları devam ediyor.

Teşkilat dizisi sezon finali ayrılık ve hüzün dolu bol sahnelerle seyircinin karşısında olurken yeni sezon detayları da tek tek ortaya çıkmaya başladı.  

Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Selin Genç Sena, Melisa Akman ve Serdar Yeğin gibi başarılı isimleri bir araya getiren Teşkilat dizisindeki son detaylar haberimizde.  

Teşkilat Ömer karakteri ile seyircinin büyük beğenisini kazanan Murat Yıldırım rekortmen dizinin sezon finalinde kadrodan çıkmıştı.  

Murat Yıldırım’ın ardından güzel oyuncu Aybüke Pusat’ın yeni sezon partnerinin eski rol arkadaşı Tolga Sarıtaş olacağı iddia edilmişti.  


Ancak yeni sezonda başka bir projede yer alan alacağı iddia edilen Tolga Sarıtaş’ın yerine Teşkilat dizisine sürpriz bir ismin geleceği konuşuluyor.  

Tolga Sarıtaş yerine hangi ismin geleceği merak konusu olurken iki oyuncu ile görüşme halinde olduğu öne sürüldü.  

Teşkilat dizisi yeni sezon için başrol arayışlarının devam ettiği ileri sürülürken seyirciyi büyük sürprizlerin beklediği ortaya çıktı.  

Bu iddialar sonrası Teşkilat yapımcılarından resmi bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.  

Teşkilat dizisi yeni sezonu Eylül ayının ikinci haftasında izleyicinin karşısında olacak.

F5HABER


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap