SON DAKİKA



Haber > Medya > TRT 1’den Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi kararı; Yeni sezon merakla bekleniyordu

TRT 1’den Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi kararı; Yeni sezon merakla bekleniyordu

16 Temmuz 2024 Salı - 10:12




TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni sezon için sürpriz bir karar verildi. İşte herkesi heyecanlandıran haberin detayları…





TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini ekranlara taşıyan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni sezon için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi için daha önce final iddiaları gündeme gelmiş ancak konuya dair resmi bir açıklama yapılmamıştı.  

Bu iddiaların ardından dizinin sıkı takipçileri Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin akıbetini merak etmeye başlamıştı.  

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni sezon için sürpriz bir gelişme yaşanırken karar erkene çekildi.  

İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hayranlarını heyecanlandıran haberin detayları…  


Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici ve Seda Yıldız gibi isimleri bir araya getiren Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi erken başlayacak.  

Medya kulislerinde yer alan haberin detaylarına göre Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi Ağustos ayının son haftasında seyircinin karşısında olacak.  

Bu kararın neden alındığına dair henüz net bir bilgi bulunmazken başarılı oyuncu Uğur Güneş’in akıbeti de merakını korumaya devam ediyor.  

Daha önce Uğur Güneş’in Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni sezonunda kadroda yer almayacağı konuşulmuştu.  

Bu gelişmelerin ardından Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yapımcılarından bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

HABER MERKEZİ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap