Dünya Kupası 2026
A+ A-
Yorum
10

Uğur Güneş'ten "Kul hakkı" ve "Doymadın" sözleri gündem oldu

Yayın Tarihi: 18.06.2026 - 09:59
Uğur Güneş'in ayrıldığı açıklanan Güneşin Doğduğu Yer dizisinin başrolüne Burak Özçivit'in gelmesi sosyal medyada gündem oldu.
Kaynak:İNTERNETHABER

Uğur Güneş'in "kul hakkı" ve "Doymadın" paylaşımları dikkat çekti.

Uğur Güneş rolünü Burak Özçivit'e kaptırdı iddiası! "Kul hakkı" göndermesi: Doymadın - Resim: 1

Uğur Güneş'in ayrılığı sonrası başrol Burak Özçivit oldu

Yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından Güneşin Doğduğu Yer dizisinde yaşanan başrol değişikliği magazin gündemine damga vurdu. İlk olarak dizinin başrol oyuncusu olarak açıklanan Uğur Güneş, sözleşme aşamasında projeden ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelirken, kısa süre sonra yapım şirketi yeni başrolün Burak Özçivit olduğunu duyurdu.

25 Haziran'da Adana'da sete çıkması planlanan dizide Kenan Kozan karakterini Burak Özçivit'in canlandıracağı açıklandı. Bu gelişmenin ardından Uğur Güneş'in projeden neden ayrıldığı sorusu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Uğur Güneş rolünü Burak Özçivit'e kaptırdı iddiası! "Kul hakkı" göndermesi: Doymadın - Resim: 5

"Kul hakkı" paylaşımı dikkat çekti

Başrol değişikliğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Uğur Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü oyuncu ilk paylaşımında, "Her yere asılması gereken bir söz; 'Yenilmiş bir kul hakkını ne Mekke temizler ne tekke'" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımın ardından kısa süre sonra yaptığı "Doymadın doyamadın" paylaşımı ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Paylaşımların, dizinin yeni başrol oyuncusu Burak Özçivit'e gönderme olduğu yönünde çok sayıda yorum yapıldı.

İddialar konuşuluyor, resmi açıklama bekleniyor

Kulislerde Uğur Güneş'in yapım şirketiyle anlaşmazlık yaşadığı ya da projeden çıkarıldığı yönünde çeşitli iddialar dile getirilirken, bu iddiaların hiçbiri taraflar tarafından resmi olarak doğrulanmadı.

Uğur Güneş rolünü Burak Özçivit'e kaptırdı iddiası! "Kul hakkı" göndermesi: Doymadın - Resim: 3

Öte yandan Burak Özçivit cephesinden de konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Başrol değişikliğinin perde arkasıyla ilgili resmi bir açıklama gelene kadar, sosyal medyada dolaşan yorum ve iddiaların doğrulanmadığı belirtiliyor.

Etiketler