SON DAKİKA



Haber > Medya > Yabani dizisi için şaşırtan karar verildi; Seyirci bile tahmin etmemişti

Yabani dizisi için şaşırtan karar verildi; Seyirci bile tahmin etmemişti

02 Haziran 2024 Pazar - 12:29




Yabani 36. Bölüm sonrasında herkesi şaşırtan karar verildi. İşte Cumartesi akşamlarının sevilen diziyle ilgili merak edilen o sürprizin detayları…





Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert gibi sevilen isimleri bir araya getiren Yabani dizisi yine geceye damga vurdu.

Yabani dizisi sezon finali yaparak ekranlara veda ederken o detay uzun süre sonra resmen belli olmuş oldu.  

Yabani dizisi daha önce Salı günleri yayınlanıyordu ancak gün değişikliği ile Cumartesi gününe çekilmiş ve bu durum reytinglere de olumlu yansımıştı.  

Yabani 36. Bölüm ile birlikte sezon finali yaparak ekranlara veda etti ancak büyük müjde verilmiş oldu.  

Son noktada ise bir süredir Yabani dizisinin durumu tartışmalara neden olmuştu. Now televizyon kanalı yetkilileri daha önceden benzer projelerde yayından kaldırmayı tercih ederek, ikinci sezon riski almak istemiyordu.  


Yabani dizisi son bölümde, Ece’nin kaybından sonra kimse kendisinden beklenen tepkileri vermez. Yaman dışında…  

Yaman, Şebnem’in onlara bıraktığı masum canın kendisi gibi ailesiz büyümesini istemez. Rüya, Alaz ve Çağla, üçünün de kardeşidir yeni doğan bebek.  

Fakat yaşanan trajedinin boyutu o kadar büyüktür ki herkes ayrı taraflara savrulmaktadır. Ve bir kez daha ana babaların günahlarının bedeli, suçsuz bir çocuğun sınavı olacaktır.  

Serhan’ın hala firari olması, Neslihan’ı daha yasını bile tutamadan diğer çocuklarına karşı aşırı korumacı davranmaya mecbur kılar.  

Asi ise Alaz’la kendisine aydınlık yarınların kilidini açabilecek gelişmelerin içindedir. Fakat önce Alaz’ın zihninde Serhan’dan artakalan karanlığı aşması şarttır.  


İki aşık, hayatlarında dönüm noktası olacak bir kararın eşiğine gelmiştir.  

Yabani dizisinde bu gelişmeler yaşanırken sevilen dizinin önümüzdeki sezon büyük sürprizlerle seyircinin karşısında olacak.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap