SON DAKİKA



Haber > Medya > Yalan dizisinde Afra Saraçoğlu şaşkınlığı yaşandı; Seyirci geri alıp bir daha baktı

Yalan dizisinde Afra Saraçoğlu şaşkınlığı yaşandı; Seyirci geri alıp bir daha baktı

28 Mayıs 2024 Salı - 09:46




Kanal D ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Yalan 1. Bölüm sonunda seyircinin karşısına çıktı. İlk bölümü ile seyircinin karşısına çıkan Yalan dizisinde büyük bir şaşkınlık yaşandı. Detaylar haberimizde…





Yalan ilk bölüm uzun bir aranın ardından Kanal D ekranlarında seyircinin karşısına çıkarken sürpriz üstüne sürpriz yaşandı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile seyircinin vazgeçilmezi olacak gibi görünen Yalan dizisi 1. Bölüm büyük ilgi gördü.  

Özellikle sosyal medyada Yalan dizisi ile çok sayıda paylaşım yapılırken ekran başındakiler büyük bir şaşkınlık yaşadı.  

Aslıhan Güner, Eylül Tumbar, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Emir Benderlioğlu ve Özge Borak gibi isimleri bir araya getiren Yalan dizisindeki o detay haberimizde.  

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Yalan dizisinin ilk bölümünde yer yerinden oynadı.  


"En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır." söylemi ile dram dolu bir anne - kız hikayesinin öne çıktığı Yalan dizisinde ekran başındakiler büyük şaşkınlık yaşadı.  

Yalan dizisinde güzel ve genç oyuncu Eylül Tumbar’ın Afra Saraçoğlu benzerliği diziyi izleyenleri hayrete düşürdü.  

Duru Aksoy karakteri ile seyircinin karşısında olan Eylül Tumbar için “Yalı Çapkını dizisinden Afra Saraçoğlu’nu mu transfer ettiniz?” yorumları yapıldı.

Yalan 2. Bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap