SON DAKİKA



Haber > Medya > Yasak Elma'nın Şahika'sı diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma'nın Şahika'sı diziden ayrılıyor mu?

18 Ocak 2021 Pazartesi - 19:29




Yasak Elma'da ortalığı karıştıracak bir gelişme yaşandı. Dijital platformda yayınlanan "Bir Başkadır"da rol alan Nesrin Cavadzade'nin seyirciye ettiği küfür Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy'u bile sinirlendirdi. Peki ama Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade diziden ayrılacak mı? Merak edilen sorunun yanıtını sizler için araştırdık.





Yasak Elma dizisi yayınlandığı günlerde izleyiciyi ekrana kitlemesini başarırken reyting listesinde de zirveyi zorlamayı başarıyor.
Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin rol aldığı Yasak Elma Fox TV’nin vazgeçilmezleri arasına girdi.
Tüm bu gelişmeler yaşanırken başrol oyuncularından Nesrin Cavadzade hakkında ortaya atılan bir iddia gündeme adeta bomba gibi düştü.
Netflix’te yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade’nin sözleri Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’u bile rahatsız etti.
Nesrin Cavadzade'nin, rol gereği televizyona ve total izleyiciye iş yaptığı için mutsuz olduğunu belirtip, küfür etmesi kriz çıkardı.

YASAK ELMA’DAN AYRILACAK MI?

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılacağı ise medya kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Nesrin Cavadzade'nin ‘Bir Başkadır’ dizisinde rol almak için izin almadığı ve yasal hakların doğduğu da bir diğer iddialar arasında.
Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'daki yakın dostları Eda Ece ve Şevval Sam’ın araya girdiği söyleniyor.
 
Yasak Elma’nın seneryosunun gidişatı da göz önüne alınarak Nesrin Cavadzade'nin şu an için diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili kesin bir karar verilmiş değil.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap