A+ A-
Yorum
10

Olaylar ve Yaşananlar | 06.10.2024

Yayın Tarihi: 06.10.2024 - 08:22
Olaylar ve Yaşananlar | 06.10.2024
Kaynak:HABER MERKEZİ

AKÇAABAT HAÇKALI BABA DEVLET HASTANESİNDE EMZİRME HAFTASI ETKİNLİĞİ

Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle stant açıldı. Hastanede  kurulan stantta, polikliniklere tedavi amacıyla gelen anne ve anne adaylarına emzirme teknikleri, emzirmenin bebeğe ve anneye faydaları ve anne sütünün faydaları hakkında bilgiler verildi.Öte yandan  standı ziyarette bulunan Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Bulut ve Sağlık Bakım Hizmetleri
Müdürü Asiye Yeşilyurt ile Kadın Doğum Uzmanları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları hastane yönetimi eşliğinde anne ve anne adaylarına bilgilendirme broşürleri ve çeşitli hediyeler dağıttı. Bütün bebekler ve çocuklar sağlıklı olma ve sağlığını korumak için yeterince beslenme hakkına sahiptir. Anne sütü, bebeğin büyümesi ve gelişmesi için en uygun besindir. Çocukların daha sağlıklı olması, bebeklerin anne sütüyle beslenmenin öneminin vurgulanarak gündem oluşturulması amacıyla tüm dünyada 1-7 Ekim tarihleri "Emzirme haftası" olarak kutlanıyor.

CORA KADROSU İLE HAZIR

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Av.Salih Cora AK Parti Trabzon İl Başkanlığı aday noktasında kararlı.Cora ziyaretlere devam ediyor partililer ile istişare yapıyor. Kadtosunu kurma noktasında da hassasiyet gösteren Cora yeni isimleri Trabzon'da AK Parti ye kazandırma noktasında da kararlı. Yeni ve eski isimleri harmanlamak isteyen Salih Cora gençlik ve kadın kollarını da sürece katma noktasında görüşmeler yapıyor. Salih Cora'nın AK Parti Trabzon İl Başkanlığı adaylığına yönelik Partinin eski ve yeni isimleri de şu aşamada olumlu bakıyor.

ACILARI PAYLASIYOR

Türkiye Kamu- Sen Türk Sağlık-Sen kurucularından ve Türk-Sağlık Sen eski Başkanı Osman Bıyıkoğlu'nun eşi kalp krizi sonucu yaşamını kaybeti. Yomra'da toprağa verilen merhumenin cenazesine katılan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar MHP Akcaabat ilçe başkanı Özcan Ergün'ün yaşamını kaybeden yeğeni Kağan Ertürk'ün de Akcaabat'ta gerçekleşen cenazesine katılım gösterdi.Hayatini kaybedenlere Allahtan rahmet dileyen MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar bazen bir günde iki hatta üç cenazeye katılım gösterdiğimiz günler oluyor. Acılar paylaşılinca azalır bizde siyasetçi olarak bu anlamda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.

KESKİN SEÇİM İSTİYOR

AK Parti Trabzon İl Kurucu Başkanlarından Av.Ibrahim Keskin AK Parti kongre sürecine yönelik önemli mesajlar verdi.Keskin'e göre Trabzon da AK Partiyi toparlayacak birlik ve beraberlik hakim kılacak anlayış gerek.Ağabey noktasında sorumluluktan kaçmayacağını belirten İbrahim Keskin kongre olması seçim olması partiye heyecan ve renk katar. Trabzon'da Genel eğilim zaten kongre olmasından yana ifadelerini kullandı.AK Partinin Trabzon'da önemli bir ismi olan İbrahim Keskin'in bu açıklamaları bakanım nasıl yankı bulacak.