A+ A-
Yorum
10

Olaylar ve Yaşananlar | 08.10.2024

Yayın Tarihi: 08.10.2024 - 09:09
Olaylar ve Yaşananlar | 08.10.2024
Kaynak:HABER MERKEZİ

VEHBİ KOÇ'UN VİCDANI!

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç özellikle denizcilik noktasında hem ilimizi hem ülkemizi en güzel şekilde temsil ediyor. ‘Mavi Deniz ve Mavi Ekonomi’ parolası ile ülkemizin denizcilik ve gemi sektöründe başarılı olması için ciddi projeler içinde yer alan milletvekili Vehbi Koç deneyim ve birikimlerini de bu alanda yeşertmek istiyor. Koç sessiz sedasız görünse de aslında çok iyi de bir hatip, konulara hakim, işine odaklanıyor. Koç aynı zamanda hayırsever özellikle de eğitim anlamında öğrencilere destek noktasında elinden geleni yapıyor ve bunu asla politik bir malzeme ya da reklam aracı olarak görmüyor.

ARDANUÇ ARTVİN'İN GURURU OLACAK

20 yıla yakın CHP’nin yönelttiği Ardanuç Belediyesini 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Emrah Yılmaz kazanmıştı. Emrah Yılmaz ilçede sevilen sayılan bir genç. Projeleri ile konuşuyor. Mütevazı ve samimi. Emrah Yılmaz ilk 6 ay içinde Ardanuç'a hizmet noktasında önemli adımlar attı. Altyapıyı belirli bir seviyeye taşıdı. Elbette sorun çok. AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in de desteğiyle Ardanuç'a yatırımlar gelmeye devam edecek. Geçen hafta sonu yapılan Ardanuç Kültür ve Sanat Festivaline ise ilgi çok büyük oldu. Başkan Yılmaz ve ekibini tebrik etmek gerek.

HUZUR İSLAM’DA

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünsal Türk, başkan yardımcısı Arif Gürsoy, KamuSen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç, Trabzon Diyanet Sen Başkanı Mehmet Odabaş, Ortahisar Müftüsü Özcan Yılmaz'ın katılımı ile Trabzon'da istişare ve tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının çok verimli geçtiğini belirten MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, “Dinimizi en güzel şekilde yaşamak ve gelecek kuşaklara aktarmak için hepimize büyük görev düşüyor. İçinde olduğumuz şu günlerde özellikle gençlerimiz ciddi bir bunalım ve arayış içinde. Onları kazanmanın en güzel yolu dinimizle buluşturmak çocuk ve gençlerimize İslam’ı anlatmak olmalı” dedi. Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünsal da yaptığı açıklamada “Huzurun, mutluluğun, erdemli ve ahlaklı yaşamın anahtarı İslam’dır. Dinimize dört elle sarılmalıyız” mesajı verdi.

ÖKSÜZ: TDF'DE BEN MERKEZLİ YÖNETİM OLMAYACAK

Aralık ayında yapılacak Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) seçimleri öncesi başkan adayı İsmail Turgut Öksüz 13 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Güngören Toplantı ve Davet Salonunda saat 18.00’de geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyecek. TDF’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyen Öksüz, basın toplantısında adaylık sebebi, hangi projeleri olduğu noktasında A'dan Z'ye çok önemli açıklamalar yapacağını bildirdi. TDF'de mevcut başkanın ben odaklı çalıştığını, hiçbir şeyin şeffaf olmadığını dile getiren Öksüz, "Böyle şey mi olur ya? Biz TDF’de ekip ruhunu yakalayıp sadece yönetim değil tüm üyelerimizin ortak kararı ve sağduyusu ile hareket edeceğiz. Herkesin görüşüne saygı duyacağız" dedi.

Etiketler