SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 02.02.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 02.02.2021

02 Mart 2021 Salı - 10:23




Olaylar ve Yaşananlar | 02.02.2021





SÜRMEN ZİRVEDE

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen üstlendiği görevin hakkını verme adına yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarının da karşılığını alan Sürmen, “AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları olarak bu ay zirvedeyiz. 81 il bazında şubat ayı teşkilat performans sıralamasında 1. olan Trabzon’umuzun yüreği ak, çalışkan, fedakar, naif, başarılı, zoru seven ve güzel AK kadınlarını tebrik ediyorum. Bu başarı hepinizin” paylaşımında bulundu.

MART ŞUBAT’TAN ZAMLI

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Gümüşhaneli hemşehrimiz Tahsin Tarhan, “Şubat, ocaktan daha zamlı, mart da şubattan daha daha zamlı, nisan marttan zaten daha daha daha zamlı olacak. Mart ayı geldi. Zamsız mı gelir hiç? AKP’nin şahlanan ekonomisinde doğalgaza %1 zam” paylaşımında bulundu. Tarhan, “1 Mart 1958... Üsküdar Vapuru felaketinde, gençliklerinin baharında hayata veda eden yavrularımızı ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

UNUTMAYACAĞIZ

DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Rize eski milletvekili Hasan Karal, 28 Şubat sürecine ilişkin “Kişi, varlık sebebi olarak gördüğü ilkelerini partisine, cemiyetine, kısaca yaşadığı toplumun günübirlik şatafatına peşkeş çekmemeli. İlkeleri için yaşamalı. İlkeleriyle ölmeli. Gündelikçi yevmiyecilerden olmamalı. Sadece düşüncelerimizden dolayı 24 yaşımda beş yıl yargılandığım ve sonunda da mahkum edildiğim 28 Şubat sürecini ve aktörlerini unutmayacağız ve unutturmayacağız” mesajı gönderdi.

ÇALIŞMAYA DEVAM

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, “Teşkilat Başkan Yardımcımız Fatih Demirkol Başkanımızı İYİ Parti Rize ailesi olarak misafir ettik. Başkanımızın teşkilatlarımızla tanışma programını gerçekleştirdik. Heyecanlı ve dinamik teşkilat yapısıyla Rize’de İYİ Parti’yi en üst seviye çıkaracak kararlılıkla. Çalışmaya devam ediyoruz. Biz birlikte İYİ’yiz. Nazik ziyaretleri için başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

AKLANDIM

İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından yapılan inceleme sonrası hakkında açılan soruşturmanın selameti açısından Ünye Belediye Başkanlığı görevinden alınan Av. Ahmet Çamyar, hakkında devam eden soruşturma ve davaların tümünden aklandığını açıkladı. Çamyar, “Ben bu süreçte bana inanan güvenen başta eşim ve aile mensuplarım olmak üzere en az onlar kadar yanımda duran tüm dostlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bütün bu yaşanılanlardan Ünye’nin zarar görmemesini, yaşanılan bu travmanın şehrin hafızasında onarılamaz hasarlar bırakmamasını umut ve temenni ediyorum. ‘Yeşilin gölgesine, Mavinin Ötesine’ demiştik, ‘Yeşilin gölgesinden’ hepinizi saygılarımla selamlıyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap