SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 08.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 08.09.2020

08 Eylül 2020 Salı - 09:20




Olaylar ve Yaşananlar | 08.09.2020





KASAPOĞLU’NDAN GÜVEN’E TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Porsche Super Kupa'da sezonu 3. sırada bitiren Rizeli milli otomobil yarışçısı Ayhancan Güven için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu, mesajında, "Porsche Super Kupa'da sezonu 3. sırada bitiren milli sporcumuz Ayhancan Güven'i yürekten kutluyorum. Genç pilotumuz her zaman olduğu bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Ayhancan Güven'in bundan sonraki spor hayatında da önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Milli sporcumuzun bu önemli derecesinde emeği geçen başta ailesi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

TEPKİLER DİNMEK BİLMİYOR

Son günlerde Erzincan-Trabzon demiryolu güzergahı projesinin, Erzurum (Aşkale-Rize (İyidere) güzergahına kaydırıldığı haberleri Trabzon başta olmak üzere Erzincan ve Gümüşhane’de tepkilere neden oldu. Trabzon’daki birçok sivil toplum kuruluş temsilcisinin yanı sıra Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Serkan Kaya da yaptıkları açıklamalarla, Erzincan-Gümüşhane-Trabzon demiryolu hattının yapım işinin bir an önce programa alınarak başlatılması gerektiğini dile getirdiler.

DURMUŞ MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Murat Durmuş oldu. Durmuş, siyasete ilk defa DEVA Partisi ile başladığını belirterek, “Bu görevin şahsıma uygun görülmesi beni mutlu etti. Kurucu il başkanımız ve kurucu heyetin yanı sıra Sayın Genel Başkanımıza böyle değerli bir görevi bana layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Yeni bir parti, beyaz bir sayfa, yepyeni bir tarz ve iyi bir siyaset vizyonu bu görevi üstlenmem konusunda beni heyecanlandırdı. İnşallah bu heyecanı başarıya dönüştürmek nasip olur. Açıkçası partimizin yönetim kademelerinde görev alan diğer arkadaşlarımızda da aynı heyecanı gördüm. İyi bir ekip olduğumuzdan kuşku duymuyorum” dedi.

AK PARTİ KÖSE’DE CEBEL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gümüşhane’de AK Parti Köse İlçe Teşkilatı 11 Eylül Cuma günü ilçe kongresini gerçekleştirecek. İlçenin tanınan ve sevilen simalarından Veysel Cebel, kongrede aday olacağını açıkladı. AK Parti üyesi olduğunu ve bundan sonraki süreçte parti içerisinde daha iyi hizmet edebilmek için aktif olarak çalışacağını belirten Cebel, “Mesele birilerine makam kazandırmak değil, ilçemize hizmetkar seçebilmektir. Bu dava şahsi bir dava değildir, muhakkak şimdiye kadar partimizin her kademesinde görev almış başkan, yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimiz de hizmet etmek için yola çıkmıştır. İlçe başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarıma bu hizmet yolunda başarılar diliyor, ilçe, il ve genel merkezdeki büyüklerimizin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum" dedi.

ONAY TRABZON’A ATANDI

Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki, Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğüne atandı. Tiryaki’nin Kocaeli’ye atanmasıyla boşalan Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğüne Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi eğitim görevlilerinden Dr. İsa Onay atandı. Dr. Onay, 1983 Samsun Çarşamba doğumlu olup Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi İlahiyat Fakültesini tamamladıktan sonra aynı üniversitede hadis doktora okudu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap