SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 10.08.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 10.08.2020

10 Ağustos 2020 Pazartesi - 10:58




Olaylar ve Yaşananlar | 10.08.2020





VATANDAŞI DUYUN

Trabzon’un Maçka ilçesi Anayurt Mahallesi’nden Mustafa Ayar isimli vatandaş, arazisine kamu eliyle açılan fosseptik çukuru nedeniyle mağduriyet yaşadığını ve yıllardır sesini kimseye duyuramadığını söyledi. Bu nedenle Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ve TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’a sesleniyor ve “Derdime çare bulun” diyor. Gazetemize gelerek talebini bizler aracılığıyla sizlere duyurmaya çalışan vatandaşımızın talebini dikkate alarak bizler de sizlere iletiyoruz. Şehrimizin sayın büyükleri, Mustafa Ayar isimli vatandaşımız daha fazla bunalmasın, yapabileceğiniz bir şey varsa lütfen ilgilenin.

TRABZON EMNİYETİNİN NEZAKETİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sabah akşam denetimlerine ara vermeyen Trabzon Emniyet Müdürlüğü çalışkanlıklarının yanında nezaketleri ile de göz dolduruyor. Trabzon’un en işlek caddelerini bu sıcak yaz gününde sayısız kez arşınlayan güvenlik güçleri maskesini ağzı, burnu dışında koluna çenesine, bileğine, kafasına takanlara nazikçe uyarılarda bulunuyor. Kimseye zorbalık yapmıyor, orantısız güç kullanmıyor. Lütfen bu nezakete kayıtsız kalmayın, siz de maskelerinizi doğru olarak takın, bu süreci hep birlikte katkı sunarak atlatacağımızı unutmayın.

ARSİN’DEKİ KONTROL NOKTASI

Trabzon’un Arsin ilçesi sahil yolunda bulunan güvenlik noktası trafiğin tek şeride düşmesine sebep olunca araç sürücüleri çileden çıktı. Malum yaz, bayram sonrası trafik bir hayli yoğun. Güvenlik noktası nedeniyle tek şeride düşen yol daha da fazla trafiği sıkıştırınca sürücüler ‘başka çaresi yok mu’ diyorlar. Trafiğin rahatlatılması için emniyet güçlerinden daha farklı bir çözüm bekliyorlar.

ÇOK BEKLİYORLARMIŞ

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden bir vatandaş, gazetemizi arayarak işlerin çok yavaş yürüdüğünü, saatlerce beklediklerini iletti. Sağlık hizmetlerinin ya da korona testlerinin daha işlevsel yapılabilmesi adına hastane yönetimine çağrıda bulundu. Vatandaş nazarında  görünen tablo bu fakat sağlık çalışanları açısından tablonun yoğun ve meşakkatli olduğunu biliyoruz. Vatandaşın şikayetini yine de dile getirelim. Belki bir yerlerde gözden kaçan bir şey vardır. Karşılıklı saygı ve hassasiyet bu dönemde çok önemli. Herkes fiziken ve manen yorgun. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap