SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 13.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 13.06.2019

13 Haziran 2019 Perşembe - 12:15




Olaylar ve Yaşananlar | 13.06.2019





DEREPAZARI İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Derepazarı Belediyesi, ilçedeki sahil dolgu alanında hizmet verecek özel firmaların personel alımı yapacağını duyurdu. Derepazarı Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “Özel sektör firmalarının Belediyemize olan talebi üzerine;  ilçemiz Sahil Dolgu Alanı üzerinde faaliyete başlayacak olan firmalarda çalışmak isteyen hemşehrilerimiz, ekteki CV formunu doldurarak Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler. İlgilere duyurulur” denildi.

KANUNİ HASTANESİNDE HUZURSUZLUK BİTMİYOR!




Bölgenin en büyük ve en donanımlı sağlık kurumu unvanına sahip olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son zamanlarda yaşananlar hem burada çalışan, hem de kurumdan kaliteli hizmet bekleyenler için endişe yaratmaya başladı. Öyle ki,  iddialara göre kurumun destek hizmetlerinden sorumlu idari amirin personeller üzerinde kullandığı, huzursuzluk yaratan yaptırımlarıyla ilgili düzenlenen değerlendirme toplantısında idarecilerle arasında sözlü tartışma yaşanmış.

Toplantı odasında bulunan bazı idarecilerin araya girmesiyle normale dönen ve devamında son bulan toplantıdan beri idari kadro içerisinde soğuk rüzgarların estiği, hatta o günden sonra birçok kişinin çiçeği burnunda müdürle iletişimini kopardığı yönünde duyumlar kulağımıza gelen diğer önemli bilgiler arasında.




Özellikle kurumda görevli temizlik personellerinin çalışmaları esnasında fotoğraflanıp ve ilgili sorumlu idarecinin sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili olarak bazı kişilerin başta CİMER olmak üzere çeşitli mecralarda şikayetlerini dile getirdikleri yönünde duyumlarda yine kulaktan kulağa dolaşan bilgiler arasında.  Koca hastanede huzursuzluk yaratan bu tür dedikoduların ne zaman son bulacağı muamma ancak, potansiyeliyle Trabzon’da marka haline gelmiş Kanuni Hastanesi’nin bu gibi söylentilerle gündem olması hakikaten üzücü.

KARAMEHMETOĞLU’NUN ACI GÜNÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun amcasının oğlu, Çayeli'nde faaliyette bulunan Lazlakar Otel'in Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Mehmet Ali Karamehmetoğlu (62), Çiftekavak mahallesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Karamehmetoğlu’nun cenazesi yarın önceki gün ikindi namazına müteakiben Portakallık Mahallesi Camiinde kılındıktan sonra aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.




BAYBURT’TA İŞSİZLİK

Bayburt’ta yaşanan sorunların ilk sırasında yer alan işsizlik sorununa çözüm olarak, iş arayanların umutlarını İŞKUR’a bağlamış olması geleceğe yönelik endişe yaratmaya devam ediyor.




Son yıllarda İŞKUR marifetiyle işe giren ve yılın belirli dönemlerinde çalışma imkanı bulan insanların önemli bir bölümü köylerde yaşayan ve İŞKUR aracılığı ile şehirde işe girerek çalışan insanlardan oluşuyor. Normal karşılanan bu durum ise köylerden şehir merkezine hızla yönelen gizli göçü teşvik etmiş oluyor. Dolayısıyla köylerdeki nüfus da aynı hızla azalmaya devam ediyor. Çünkü şehir merkezinde çalışanlar bir müddet sonra il merkezine yerleşmek mecburiyetinde kalıyor.  

GÜMÜŞHANE FİNALDE

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi bu yıl 5'incisi düzenlenen ‘TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda 7 öğrencisi, 4 proje ile yarışma tarihinde ilk kez finale kaldı.



Şimdiye kadar farklı alanlarda birçok başarı elde eden Üniversitemiz İletişim Fakültesi, Haber Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Radyo Yayıncılığı ve İnternet Yayıncılığı olmak üzere toplam 4 kategorinin bulunduğu yarışmada, 3 internet haberi, 1 belgesel film projesi ile finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. İnternet Haberi projelerinin danışmanlığını Arş. Gör. Elif Kütükoğlu üstlenirken, belgesel filmin danışmanlığını da Arş. Gör. Said Tuğcu yaptı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap