SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 14.08.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 14.08.2020

14 Ağustos 2020 Cuma - 08:00




Olaylar ve Yaşananlar | 14.08.2020





TARIM’IN UYARISI

Salgına rağmen düğünlerde olmak üzere bir çok alanda toplanan insanların havaya ateş açtıklarını, bir çok kişinin bugüne kadar yaşanan olayları dikkate almadan hala bu alışkanlıklarını sürdürmesine  tepki adına kimseden istenilen ölçüde ses çıkmadığını görmek mümkün. Bu yaşanan tehlikeli ve üzücü gelişmelere neden olan bu olaya Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım dikkat çekti. Tarım7ın söylemlerini herkesin dikkate almasında fayda var. Tarım sosyal medya hesabından, Kentte yapılan kutlamalarda silah atılmasını kentin en büyük sorunlarından biri olarak gördüğünü belirterek,  “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu konu hakkında görüşeceğini belirtti.  Tarım Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürüne destek isteyip, mücadeleye katkı vermeye davet etti.  Tarım, “Yaptığımız hiç bir işin reklâmı yoktur. Sadece gücümüzü liderimizden ve teşkilâtımızdan aldığımızı iyi biliriz. Bulunduğumuz yerele veya bölgeye hangi konuda faydamız olursa biz mutlu oluyoruz. Trabzonumuzun en büyük sorunu her fırsatta havaya silah atılmasıdır. İnsanımız bu çağ dışı davranışı terk etmiyerek başkalarının hayatını tehlikeye sokmaktadırlar. Hazır bu konulara çok duyarlı bir Vali ve Emniyet müdürü şansımız varken, bunu iyi değerlendirip Trabzonda Mhp olarak sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Adrese teslim bilgilerle kimsenin gözünün yaşına bakılmaması gibi bir metodu devreye sokturmaya gayret göstereceğiz. Güvenlik güçlerimizin cesaretli ve duyarlı vatandaşlara her zaman ihtiyacı olacaktır. Gerekirse işin boyutunun yasal düzenlemelerle şekillenmesi gerekiyorsa Trabzona söz veriyorum, Liderimden aldığım güçle Soylu bakanımızada cumhurbaşkanımızada çıkacağım. Kendilerininde bu konulardaki duyarlılıklarının tarafımızca bilinmesi motivasyonumuzu güçlendirmiştir” paylaşımını yaptı.

BEŞEL’İN KONUKLARI

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisinde okuduğu dönemde arkadaşı olan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Rize’ye oradan da arkadaşının düğününe katılmak için Trabzon’a gelen Aydın, dün burada Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile buluşarak eski dostu Osman Beşel’e ziyaret için Tonya’ya geçti.

CANİK ŞELALESİ AYDIN’I MEST ETTİ

Cora, Beşel ve Aydın uzunca süre sohbetlerinin ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Önce Ak Parti Tonya İlçe Başkanlığının yolunu tutan Aydın, Cora ve Beşel, annesi vefat eden eski ilçe başkan yardımcısı Şakir Tokul’a başsağlığı dileklerini iletti. 3 siyasi ismin bir sonraki durağı ise Canik Şelalesi oldu. Canik Şelalesi yürüyüş yolu ve şelaleyi gören Antalya Milletvekili Aydın’ı, şelalenin güzelliğine mest etti. Hayranlığını gizleyemeyen Aydın, geceyi Tonya’da geçirip bugün Trabzon’dan ayrıldı.

DOĞRUCAN AKÇAABAT’A

Fahrettin Sadullahoğlu’nun emekliye ayrılmasıyla boşalan Trbazon Akçaabat Emniyet Müdürlüğü görevine Mustafa Doğrucan atandı. 1969 Kayseri doğumlu olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan Erzurum Merkez Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılarak Akçaabat’taki görevine başladı. Doğrucan7a başarılar diliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap