SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 15.06.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 15.06.2024

15 Haziran 2024 Cumartesi - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 15.06.2024





CÜNEYT ZORLU'YA LAF DEMEK 

Trabzon CHP'de bakıyoruz ...
Başarı bekli ki birilerini rahatsız etmiş...
Şu bir gerek ki  CHP'nin Ortahisarda bir büyük başarı hikayesi yazmışsa bunun mimarları başta Belediye Başkanı seçilen  Ahmet Kaya olmak üzere başkan vekilleri Cüneyt Zorlu, Murat Özçilingir, İlçe Başkanı Haluk Batmaz gibi isimlerdir..
Mükemmel bir ekip çalışmasını yaptılar.
40 bin oy olan açığı kapatın 10 bin oy fark ile  iktidar partisinden Belediyeyi almak  kolay mı?
Bakıyoruz Cüneyt Zorlu gibi önemli bir değeri yıpratmak belli ki önünü kesmek için bir takım iddialar ortaya atılıyor.
Çok üzücü...
Cüneyt Zorlu  bu şehir yetiştirdiği önemli bir siyasi değer..
Doğruluğuna, dürüstlüğüne, çalışkanlığına, muhalefette olduğu  ortaya koyduğu görüşlerini iktidar olduğu zamanda değiştirmeyecek kadar çizgisine laf denemeyecek bir  isim.
O nedenle dün böyle diyordu bugün böyle diyor denecek en son insanlardan..
CHP böylesine değerlerine sahip çıkmalı.
Bugün Ahmet Kaya başkan çok güzel bir ekip oluşturdu o ekip ile birlikte yol yürümesi için  CHP'liler yüke omuz vermeli.

ORDU'DA O ARAZİ EMNİYETE VERİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Haziran ayı 2. Olağan toplantısında, Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi'nde bulunan 9 bin 500 metrekarelik alanın emniyete devredilmesi kararı alındı. Bu karar, AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla kabul edilirken, CHP'li meclis üyelerinin karara itiraz etti.CHP Meclis Üyesi Hüseyin Avni Şeker, "Orada oturanlar bu tahsisi doğru bulmuyorlar. Daha önce de orada yer tahsisi edildi. Ama orada oturan vatandaşlarımız, o alandan geçmesine izin verilmiyor. Hem Perşembe halkına hem de orada oturan vatandaşlarla birebir görüşme yaptık. Olumlu bakmıyorlar ve teknik konular da şehir planlamacısı arkadaşlarda yine bizimle aynı görüşteler" ifadelerinde bulundu

İYİ PARTİ TRABZON YÖNETİMİ KURULDU

Trabzon'da İYİ Parti eski İl Başkanı Fatma Başkan,partinin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Koray Aydın'ın yaşadıklarından sonra, "Artık İYİ Parti İl Başkanı olarak yaşanan bu olaylardan sonra sağlıklı bir çalışma ortamı kalmadığını düşünüyorum'' diyerek istifa etmiş, yeni il yönetimini kurma görevi İyi Parti Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Dr.Muhammet Erkan'a verilmişti.İYİ Parti Trabzon'un yeni il başkanı Muhammet Erkan yaptığı çalışmalar sonrasında, genel merkezinde onayı ile 50 kişilik il yönetim kurulunu belirledi.İYİ Parti Trabzon'da yaşanan İl Başkanı değişimi sonrası il yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri belli olduğu bir liste ile basına bildirildi. Fatma Başkan sonrası göreve gelen Muhammet Erkan'ın il yönetimi sonrası ilçe yapılanmaları için harekete geçeceği belirtildi.

DİLA HANIM’I TEBRİK EDİYORUZ

Türkiye’de kan ihtiyacını karşılamak üzere çalışan Türk Kızılay’ı, tüm kan bağışçılarına kurtardıkları hayatlar adına teşekkür ederek 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’nü kutladı. Kızılay, “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla sürdüğü kan bağışı kampanyasıyla, 18-65 yaş arası sağlıklı her bireyi kan bağışçısı olmaya davet etti. Trabzon’da da kan bağışı noktasında çeşitli etkinlikler ile kampanyalar düzenleniyor. Trabzon’da kan bağışı noktasında gecesini gündüzüne katan, başarılı çalışmaları ile gönülleri kazanan Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran’ı tebrik etmek gerek. Oturduğu koltuğun ve sorumluluğun hakkını fazlasıyla veriyor.

GÜL GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Abdullah Gül aktif siyasete geri mi dönüyor? Ankara kulislerindeki iddiaya göre, DEVA Partisi’nin Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun liderlik ettiği partiler, tek çatı altında birleşmeyi planlıyor. Bu yeni oluşumun başına ise Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün geçeceği iddia ediliyor. Gül ve yakın çevresinin, Erdoğan sonrası döneme yönelik pozisyon aldığı, Gül’ün yeni parti ve siyasete olumlu baktığı hatta seçimde cumhurbaşkanı adayı olmak istediği ve bu düşüncesini de cumhurbaşkanı ile paylaştığı öne sürüldü.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap