A+ A-
Yorum
10

Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2024

Yayın Tarihi: 19.06.2024 - 09:08 | Güncelleme Tarihi: 19.06.2024 - 09:06
Olaylar ve Yaşananlar | 19.06.2024

RİZE’YE GELENLER VE GİDENLER

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesinin, 2024 yılı adli ve idari yargı ana kararnamesi kapsamında Rize'ye gelecek ve Rize'den gidecek hakim ve savcılar belli oldu. Buna göre Rize'ye gelecek ve Rize'den gidecek hakim ve savcılar şu şekilde: Rize Cumhuriyet Savcısı Ahmet Kürşat Çalım, Yüksekova Cumhuriyet Savcılığına, Rize Cumhuriyet Savcısı Tufan Güven, Araban Cumhuriyet Savcılığına, Rize Cumhuriyet Savcısı Özlem Tuncel Kaytaz, Kızıltepe Cumhuriyet Savcılığına, Nevşehir Cumhuriyet Savcısı Fatih Bedir, Rize Cumhuriyet Savcılığına, Menemen Cumhuriyet Savcısı Rahman Çelik, Rize Cumhuriyet Savcılığına, Erzincan Cumhuriyet Savcısı Emirhan Hamza Gedik, Rize Cumhuriyet Savcılığına, Rize Hakimi Mustafa Gümrah Apak, Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Rize Hakimi Oğuz Polat, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine, Rize Hâkimi Berze Nur Çalım, Yüksekova Hâkimliğine, Rize Hâkimi Büşra Ocak Peker, Çat Hakimliğine,, Giresun Hakimi Tuba Çalışkan Talay, Rize Hakimliğine, Giresun Hakimi Büşra Seçkin, Rize Hakimliğine, Akşehir Hâkimi Banu Atagün, Rize Hakimliğine, Karacasu Hâkimi Uğur Yılmaz, Rize Hâkimliğine, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, Ereğli (Zonguldak) Cumhuriyet Başsavcılığına, Pazar Cumhuriyet Savcısı Hasan Pertav, Borçka Cumhuriyet Savcılığına, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Aytaç Şener, Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına, Pazar Cumhuriyet Savcısı Sevgi Özcan, Erbaa Cumhuriyet Savcılığına
Pazar Hâkimi Aslı Gözegir, Adıyaman Hâkimliğine, Ceyhan Cumhuriyet Savcısı Abdurrahman Çağrı Sülüki, Pazar Cumhuriyet Savcılığına, Ceyhan Cumhuriyet Savcısı Merve Sülüki, Pazar Cumhuriyet Savcılığına, Erzurum Hâkimi Çağrı Baş, Pazar (Rize) Hâkimliğine, Çayeli Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emre Özel, Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına, Lâdik Cumhuriyet Savcısı Serkan Erol, Çayeli Cumhuriyet Savcılığına, Çayeli Hâkimi Neslihan Çalı, Elazığ Hâkimliğine, Kalkandere Cumhuriyet Savcısı İlhan Akçay, Akçaabat Cumhuriyet Savcılığına, Kalkandere Cumhuriyet Savcısı Kudret Avcı, Osmaniye Cumhuriyet Savcılığına, Kalkandere Hâkimi İdil Asena Hacımustafaoğlu, Silivri Hâkimliğine.

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

TBMM Divan Katibi CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş "Birlik ve beraberlik içinde, sağlık ve huzurla karşılamamızı dilediğim Kurban Bayramı'mızı şimdiden kutluyorum" dedi. 
Gezmiş, CHP'nin iktidara yürüdüğünü, bu yolda kenetlenerek çalışacaklarının altını çizdi. Milletvekili Gezmiş konuşmalarında, yerel seçimden CHP'nin ülke genelinde birinci parti olarak çıktığını belirterek, "Başta Giresun Belediyemizi, devamında da büyük ilçelerimizde belediyeleri kazandık, şimdi hedefimiz iktidar olmak, aynı birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek çalışmak, CHP halkımızın umudu, ülkemizin güvencesidir. Başaracağız" dedi.

MEMİŞ’TEN ÖNEMLİ HİZMET

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş " Belediyeler halka hizmet ederken bu hizmetleri toplumun her kesimine ulaştırmak zorundadır. Bizde Bayburt Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızı unutmayarak belirli periyotlarla evlerinin temizliğini yapıyor, talep gelmesi halinde yemeklerini pişiriyor ve ihtiyaç olan yerlerde imkânlarımız ölçüsünde evlerinin boya ve ufak tamirat işlerini yapıyoruz. Bu çalışmalarımız belirli periyotlarla devam ederken artarak sürecek" ifadelerini kullandı.

ŞEHİR RENKLENİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaptığı çalışmalarla şehri güzelleştiriyor. Kentin birçok noktasında budama, çiçek dikimi ve temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, özellikle vatandaşların ilgi gösterdiği yerleri mevsimlik çiçeklerle donattı. Ekipler, bu çalışmalar kapsamında Yomra ilçesinin Kaşüstü Mahallesi’nde, Ortahisar ilçesinde bulunan Ganita Sahil Parkı’nda, Pazarkapı Mahallesi Moloz mevkiinde, Ayasofya’da, Beşirli Mahallesi’nde ve birçok noktada çiçek dikimini gerçekleştirdi. Farklı desen ve şekillerde dikilen çiçekler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. 
Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Parklarımızda ve yeşil alanlarımızda çalışmalarımız sürecek. Ara refüjler ve birçok noktada hazırlanan peyzaj planına göre, şehrimize güzellik katacak çiçeklendirme faaliyeti gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın ve şehrimizi ziyaret edecek turistlerimizin güzel izlenimler edinmesi bizler için çok kıymetli. Yaptığımız çalışmalarla şehrimizin farklı noktalarını renklendirdik. Vatandaşlarımıza huzurlu ve keyifli bir yaz diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler