SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 19.07.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 19.07.2024

19 Temmuz 2024 Cuma - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 19.07.2024





ERBAKAN HÜKÜMETE ÖFKELİ!

Yakın zamanda Trabzon ve Karadeniz illerine gezi düzenlemesi beklenen Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, iktidarı eleştirdi. Erbakan ''10 bin TL ile geçinemeyen emeklimizin 12 bin 500 TL ile geçinmesini beklemek ya bir akıl tutulmasıyla ya da milletin derdinden derin bir kopuşla açıklanabilir'' dedi. Erbakan, vergide yapılan artış ve zamların emeklilerin yaşamını daha da zorlaştırdığını belirtti.

ÜRETİCİLERDEN SUİÇMEZ’E TAM DESTEK

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’in Karadeniz'in fındık üreticilerinin sorunlarını dile getirmek yöresel kıyafetleriyle TBMM’deki konuşmasında balonları tek tek patlatarak tepki göstermesi üreticiler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Suiçmez’e üreticiler tam destek vererek “Sibel vekilimiz gazi meclisinde sesimiz oldu, kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.

HÜSEYİN PAŞAOĞLU AFAD’IN BAŞINA!
 
Trabzon AFAD Müdürlüğüne atama yapıldı. 2022 yılında Bartın AFAD Müdürü olan Trabzonlu Mustafa Hüseyin Paşaoğlu Trabzon AFAD Müdürü olarak atandı. Paşaoğlu görev aldığı her yerde başarılı çalışmaları ile takdir toplamış bir yönetici. Trabzon’da da aynı başarılı çalışmaları sürdürmesi noktasında kendisinden beklenti büyük.

GEDİKLİ GENEL MÜDÜR OLDU

Trabzonlu hemşehrimiz Hakan Gedikli, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ne atandı. 1975 yılında Trabzon'da doğan Gedikli, KTÜ Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını Okan Üniversitesi'nde Kentsel Dönüşüm alanında tamamlayan Gedikli, gayrimenkul değerleme uzmanı. Gedikli, Tapu ve Kadastro ailesinin çok büyük bir camia olduğunu belirterek en güzel şekilde hizmet vereceklerini dile getirdi.

HER ŞEY VEKİLLER İÇİN!

Yurttaş için sağlığa erişim her geçen gün daha da zorlaşırken Hazine’nin kasasından milletvekillerinin sağlık masrafları için milyonlar çıktı. Ocak-Haziran döneminde milletvekillerinin sağlık harcamaları için bütçeden 52 milyon 567 bin TL harcama yapıldı. AK Parti dönemiyle birlikte sağlığın her kademesi paralı hale geldi. Sağlıkta kamu payının düşmesi, yurttaşın özel sağlık kurumlarına mahkûm hale gelmesine ve harcamalarının artmasına neden oldu.

ATEŞ DAVASINDA ÖNEMLİ GÜN

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 12 tutuklu sanığın yargılandığı davada bugün savcılık esas hakkında mütalaasını açıklayacak. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin dava 1 Temmuz'da görülmeye başlanmıştı. Davada tutuklu 22 sanıktan 10'u adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. Haklarında işlem yapılan 39 kişiden, yurt dışına çıkış yasağı getirilen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile eski MHP Mersin Milletvekili ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz dahil 17 kişi hakkındaki soruşturma ise ayrı bir dosya üzerinden sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap