SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2021

22 Mart 2021 Pazartesi - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 22.03.2021





BALTA’NIN VEFASI

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, üstlendiği görevin hakkını veren bir siyasetçi olarak herkes tarafından seviliyor. Balta, yaşlılarımızı da unutmayarak,  “Varlıklarıyla huzur bulduğumuz, birikimleriyle hayatımızı zenginleştiren yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası kutlu olsun. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin” paylaşımında bulundu. Balta ayrıca Merkez Bankası Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu’na başarı, koronavirüs testi pozitif çıkan önceki dönem AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AYDIN MYK’DA

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin tek aday olarak katıldığı ve genel başkanlığa yeniden seçildiği kurultayda, 75 kişilik merkez yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Bayburt'tan MHP eski il başkanı İdris Aydın, yeniden MHP MYK üyeliğine seçildi.  MHP İl Başkanı Bekir Kasap, "Yeniden merkez yürütme kurulu üyeliğine seçilen İdris Aydın Beyefendiye hayırlı olsun dileklerimle başarılar diliyorum” notunu paylaştı. Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de yaptığı paylaşımda, “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak” temalı Milliyetçi Hareket Partisi 13.Olağan Büyük Kurultayı’nda MYK üyeliği görevine yeniden seçilen İdris Aydın’ı kutladı.

KARA’YA BAŞARILAR

Bir süredir vekaleten yürütülen Tekirdağ Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özkan Kara atandı. Kara, 2005 yılında Hakkari'de bölücü terör örgütü PKK’nın yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Şiranlı hemşehrimiz Teğmen Tuna Kara'nın da abisi. Kara’ya başarılar diliyoruz.

ORAL GÖREVDEN ALINDI

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevinden alındı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamaları içeren kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameye göre, Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral görevinden alındı. Oral'ın yerine Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan atandı.

GÜCÜMÜZ KALMADI

Ordu Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Kaya, ayakta duracak hallerinin kalmadığını belirterek, “Son bir yıldır lokantaların sınırlı şekilde hizmet vermesi hem işletmelerde hem de çalışanlarda ciddi ekonomik sorunlara yol açtı. Ordu’nun kırmızı kategoride yer alması nedeniyle buradaki kısıtlamaların bir süre daha devam edeceği görülüyor. Kısa çalışma ödeneğinin de mart ayında biteceği açıklandı. Bu durumda ayakta kalmamız imkansız. Biz ya HES koduyla, yüzde 50 kapasite ile mesafe kuralına uyarak açılmalıyız ya da kısa çalışma ödeneği devam etmeli. Başka türlü ayakta kalmamız gerçekten çok zor. Bilindiği üzere bu sektör yoğun, ayrıca istihdam sağlayan bir sektör” şeklinde konuştu.

ŞAGDER’DE KONGRE

Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği'nin kongresi yapıldı. ŞAGDER başkanlığını üç yıldır sürdüren Selami Köksal, kongrede güven tazeledi. Dernek binasında yapılan kongrede Köksal'ın yönetiminde Kemalettin Şahin, Fehmi Okur, Metin Altıkat, Arif Lüleci, Halil Memiş ve Gökhan Açıkgöz seçildi. Denetim kurulunda, Süleyman Turan, Ferhat Cebe ve Kurban Gür yer alırken disiplin kurulu ise Yahya Dursun, Selim Bozo, Asef Akbal, Bülent Bayramoğlu ve Habip Memiş’ten oluştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap