SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 23.02.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 23.02.2021

23 Şubat 2021 Salı - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 23.02.2021





BALTA’DAN KINAMA

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, görevinden ayrılan eski Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili paylaşımlara sert tepki gösterdi. Balta, “Önceki Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak aleyhinde CHP’li yetkililerin haksız ve seviyesiz söylemlerini şiddetle kınıyorum” dedi. Albayrak ile ilgili yapılan paylaşımlara bir tepki de Maliye Bakanı Lütfi Elvan’dan geldi. Elvan, “Son günlerde döviz rezervleri üzerinden Eski Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum” paylaşımında bulundu.

OYMAN: ESNAF NE YAPSIN?

CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, “Salgına aldırmadan kongreler ‘lebaleb’ devam ederken esnaf ‘peyderpey’ kapatıyor. Bu ciddi dönemde kongrelerle övünmektense esnafla dertlenmek gerekmektedir. Bakanların il başkanlığı ziyareti yerine planladıkları esnaf ziyaretini gerçekleştirmesi ve sıkıntıları dinlemesi gerekir. Üniversitelerimizin bulunduğu mahallelerde büyük sessizlik yaşanıyor, dükkanlar kiralık veya satılık, yılların pastane ve lokantaları kapatıyor, maliyetler devam ediyor. Faturalar dert edilecekse söyleyelim; salgının ağır faturasını esnaf ağır ödüyor. Allah aşkına esnaf ne yapsın” dedi.

KARA’NIN ÇAĞRISI

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, küçük esnaf ve sanatkarın yoğun bakımda olduğuna dikkat çekti. Kara, “Bu kısıtlama sürecinin uzaması ve sadece esnaf ve sanatkarlara katı kuralların uygulanması, cenaze, kongre ve şehirlerarası seyahatlerdeki yumuşamaların ve resmi hastanelerdeki HES uygulamasının biz esnafa uygulanmaması yoğun bakımdaki esnaf ve sanatkarların akıbetinin entübe olması ile sonuçlanacağını ilgililere gerekli tedbirlerin alınması açısından vicdani bir görev olarak imdat çığlıkları ile hatırlatıyoruz” dedi.

EĞLENİYOR MUYUZ?

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün’ün, “Eskiden cemaat diye öve öve makam ve mevkilerini kazananlar, şimdi, kazandıklarını, FETÖ diye, söve söve koruyorlar. Olan ise ibadet kesimi denen, alt tabakaya oluyor” sözlerini paylaşarak Gürcistan’da yaşanan istifaya dikkat çekti. Velioğlu, “Gürcistan'da başbakan, ekonomik sıkıntılar nedeniyle halka yeterince yardım yapamadım diye istifa etsin, bizde ise kendi döneminde Merkez Bankasından 130 milyar doları buharlaştıran Maliye Bakanı affını istesin. Nasıl eğleniyor muyuz” diye sordu.

YAZIK ÇOK YAZIK!

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, kadınlara karşı yapılan saldırılara her zaman tepkisini koyan bir siyasetçi olarak, Tokat Milletvekili Özlem Zengin ile ilgili sosyal medyada hakaret eden kişiye de tepkiliydi. Köseoğlu, “Kadın söz konusu olduğunda fikirsel eleştiri yapamayanların zihin altlarındaki iğrençliği dışavurumlarını, acziyetlerinin göstergesi sefilliklerini, insanlıktan çıkan sözlerini bir kere daha ama’sız fakat’sız esefle kınıyorum! Üstelik hukukçu. Yazık, çok yazık! Utanç verici! Kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın iğrenç, hastalıklı zihinlerce sarfedilen sözlerin muhatapları hukuk önünde en ağır cezaya çarptırılmalıdır. Av. Özlem Zengin’e yapılan hakaret; kadın kimliğine değil, insanlığa yapılmış bir hakarettir” sözleriyle tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap