SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2024

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 09:24




Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2024





AHMET KAYA BAŞKANIN EN GÜVENDİĞİ İSİM

Alpaslan Özdemir hem CHP hem de Trabzon Ortahisar Belediyesi için büyük bir şans. Makine Mühendisi Özdemir yerel yönetim tecrübesi olan biri isim. Trabzon’da spor, siyaset ve iş camiasının sevdiği, saydığı, takdir ettiği Alpaslan Özdemir Trabzon eski belediye başkanlarından Orhan Karakullukçu ve Atay Aktuğ’un yardımcılıklarını yürütmüştü. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Alpaslan Özdemir 30 yıl sonra aynı göreve atanarak Ortahisar belediye başkan yardımcısı olmuştu. Özdemir, Ahmet Kaya Başkanın A takımında en güvendiği isimlerin başında. İşine odaklanan, akçeli işlerle işi olmayan düzgün bir karakter olan Alpaslan Özdemir bilgi-birikim ve tecrübesiyle Ortahisar Belediyesine katkı sağlayacak hizmet üretecektir. Yeter ki hem parti içinde hem de belediyede kendisine gereken destek verilsin, sahip çıkılsın.

ŞOV YOK BAŞARI VAR!

Trabzon’da bazı bürokratlar, müdürler ve yöneticiler hiç olmadık şeylerle gündeme gelirler, ya çok abartılırlar ya da deyim yerindeyse yerin dibine sokulurlar. Oysa işini iyi yapana her zaman sahip çıkmalı, yapmayana da gereken eleştiriyi yapmalıyız. Klavye başına geçerek ucuz kahramanlık yapmanın bir alemi yok. Trabzon’da görevine, işine, mesleğine odaklanmış müdürlerin başını Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık çekiyor. Şov yapmadan talimatlar neyi emrediyorsa ona göre hareket ediyor, devlet adamlığını asla elden bırakmıyor. Mehmet Aşık hem Trabzon hem de bölgemiz için önemli bir şans. Karayolları ağında işler mesai ile yürümez. 24 saat tetikte olmak zorundasınız. Çok önemli devasa projeler, çalışmalar, anlık gelişmeler hepsi size bakar. Mehmet Aşık ve ekibini bu anlamda yürekten kutluyoruz.

BAŞKANIN YEĞENİ AĞIR YARALI!

Trabzon’un Of ilçesinde 10 metre yükseklikten merdiven boşluğuna düşen 10 yaşındaki İsmail Aras Karaahmetoğlu, ağır yaralandı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Karaahmetoğlu’nun kafatasında kırıklar olduğu öğrenildi. Aynı zamanda CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu’nun yeğeni olan Karaahmetoğlu’nun uygulanacak tedaviyle birlikte sağlığına kavuşması bekleniyor.

TRABZON’DA ELEŞTİR DİYARBAKIR’DA ÖV!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon’da beş yıl boyunca birlikte görev yaptığı Diyarbakır Valiliğine atanan Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Aktürk için elbette bu bir nezaket ziyareti. Doğru olanı, güzel olanı yaptı. Bir hatırlatma yapalım. Başkan Aktürk Trabzon’da Zorluoğlu’na cephe açan, eleştiri sınırlarını zorlayarak karalama kampanyasına kadar işi götüren cephenin de başını çekiyordu. O günleri de unutmamak gerek elbet. Neyse dün dündür bugün bugündür. Nasıl olsa herkes dün yediğini unutuyor, balık hafızalı bir toplum olduk!

FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI NEREDE?

Gazeteci yazar Aytunç Erkin, MAK Danışmanlık'ın son seçim anketine dair çarpıcı detayları köşesine taşıdı. "CHP'nin birinci çıktığı son anketteki ayrıntı" başlıklı yazısında, vatandaşların parti tercihleriyle birlikte FETÖ'ye dair düşünceleri de dikkat çekti. Erkin'in aktardığı ankete göre, CHP yüzde 31.2 oy oranıyla birinci parti olarak öne çıkarken, AKP yüzde 30 ile onu takip ediyor. MHP ve DEM yüzde 8.6, YRP yüzde 7.5, İYİ Parti yüzde 6.4, Zafer Partisi yüzde 2.2, TİP, Saadet ve Deva Partileri ise yüzde 1.1 oranlarında seyrediyor. 6 bin 150 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan ankete katılanlara "15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'nün siyasi ayağı konusunda gereken yapıldı mı?" sorusu sorulduğunda, katılımcıların yüzde 62'si "Gereken yapılmadı" derken, yüzde 19'u "Gereken yapıldı", yüzde 19'u ise "Emin değilim" cevabını verdi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap