SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.08.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 24.08.2020

24 Ağustos 2020 Pazartesi - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 24.08.2020





ÇAMBAŞI DA DÖNÜŞÜME HAZIRLANIYOR

Giresun’un Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda da kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını belirterek, “Şu anda altyapı çalışmalarını hazırlıyoruz. İnşallah kısa sürede yaylamızda da kentsel dönüşüm projesi uygulayacağız” dedi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR 

Kaya, çalışmaların Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütüldüğünü belirterek, “Geçtiğimiz günlerde yayla merkezimizde yapılan dış cephe giydirme işlemleri tamamlanarak, daha güzel bir görünüme kavuştu. Tabi yaylamızdaki kaçak yapılarla ilgili de bir çalışma yürütüyoruz. Bunun yanı sıra yaylamızda kentsel dönüşüm projesi de uygulayacağız. Şu anda altyapı çalışmalarını yürütüyoruz. Binaların tespitini yapıyoruz. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız ve yaylamızda yayla kültürünü yaşatacağız” ifadelerinde bulundu. 

ŞANLITÜRK’E 3 ZİYARET

MHP Ordu İl Başkanlığına atanan Naci Şanlıtürk MHP Genel Başkan Yardımcısı Ordulu İsmail Faruk Aksu’yu ziyaret etti.

Aynı zamanda İstanbul Milletvekili olan Aksu’ya gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili Başkan Naci Şanlıtürk,” İlimizin yetiştirdiği ender değerlerimizden muhterem Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı Başkanlık Divanı Üyemiz Genel Başkan Yardımcımız kıymetli büyüğümüz sn. İsmail Faruk Aksu’yu ziyaret ettik.

Nazik kabulleri için teşekkür ediyorum. Hareketin Lideri Devlet Bahçeli”dedi.

Naci Şanlıtürk Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu’nun yanı ıra Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit’i de ziyaret etti.

İYİ PARTİ’YE ASLA GEÇMEM

AK Parti'nin fındık politikasını ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi eleştirdiği için MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partiden ihracını ve geçen sürede yaşananları değerlendirdi. Enginyurt, üreticinin hakkını daha güçlü savunmaya devam edeceğini, yanlışları her zaman dile getireceğini ifade etti.

Enginyurt, “Net bir şekilde söylüyorum ki İYİ Parti’ye ve CHP’ye asla geçmem” diyen Enginyurt, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu partiler iyidir, kötüdür bunu tartışmıyorum. Benim için bu saatten sonra milletin isteği önemli. Partiler üzerinden hareket etmiyorum. Bu partilere geçme, çünkü geçmişte bu partilerle ilgili bazı sözler sarf ettim. Sırf milletvekili olacağım diye, yüzüne bakamayacağımız insanlarla aynı yerde olmak bana yakışmaz. Çünkü çok ağır sözler ettim. Devlet Bahçeli’ye hakaret edildiği için acımasızca eleştirilerde bulundum. Tazminatlara mahkum oldum” dedi.

MHP KONGRELERİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane ilçe teşkilatlarının kongreleri yapılmaya devam ediyor. Her iki ilçede de divan başkanlığını MYK üyesi Musa Küçük ’ün yaptığı kongrede MYK üyesi Akın Üstün Üstün, Nazmiye Parıltan MHP il başkanı Nadim Aydın ve Torul İl Genel Meclis üyesi Kemal Emiroğlu hazır bulundu. Kongrelere tek liste giren Şiran ilçe başkan adayı Veysel Çubukcu ile Kürtün ilçe başkan adayı Bekir Kumaş ilçelerinin başkanları seçildi. Başkanlara başarılar diliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap