SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.09.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 25.09.2020

25 Eylül 2020 Cuma - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 25.09.2020





MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU SERT KONUŞTU

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu’da yoğun bakım yatak sayısının az olması nedeniyle koronavirüs salgınında ölümlerin yaşandığını dile getirdi. Sert açıklamalarda bulunan Gündoğdu, “Bir önceki Sağlık İl Müdürü Devlet Hastanesine ek yoğun bakım ünitesi yapılabilmesi için bana geldi, bende Sağlık Bakanlığımızla bunun gerçekleşmesi için gerekli görüşmeleri sağladım ve kaynak aktarıldı. Oraya ek yoğun bakım ünitesi yapıldı. Şimdi yoğun bakım ünitesi ile ilgili sorunlar geliyor. Gürgentepe ilçe başkanımdan gelen şikayet var. Yoğun bakımda yer olmadığı için koronavirüs hastası eve yollanıyor ve hayatını kaybediyor. Bunu Sağlık İl Müdürü çözecek. Böyle bir sıkıntı var bunu düzeltelim diyecek ama bize geldiği veya sorun bildirdiği yok. Yoğun bakım yetersiz diye hiçbir bildirimi yok. Problemlerin çözülmesini bekliyoruz. Belli süre bakarız ve problemler çözülmüyorsa ne gerekiyorsa yaparız” dedi..

BAŞKAN ÇEBİ HÜKÜMET KONAĞINI İNCELEDİ

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapımı devam eden hükümet konağı inşaatında çalışan işçiler sosyal medyada izlenme rekoru kıran bir video çekmişti. Şarkı eşliğinde sosyal medyaya yüklenen video 2 günde 5 milyon kişi tarafından izlendi. Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca ve Belediye Başkanı Recep Çebi inşaat işçilerini ziyaret ederek hem kendilerine teşekkür ettiler hem de çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Başkan Çebi, “Türkiye’nin gündemine oturan Yeni Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası projemizde çalışan kardeşlerimizi ziyaret ederek kendilerine hem Araklı’nın tanıtımına değişik bir boyuttan katkı sağladıkları hem de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. İlçemizin 100 yıllık sorununu karşılayacak olan projemizin hayata geçirilmesini sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya hem de yüklenici firmaya da teşekkür ederim” dedi.

DENİZ, EMEN İLE İŞTİŞARE YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Emen, Deniz ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Emen ve Deniz, eğitimle ilgili yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

ALEMDAROĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RESOB) heyeti İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili olarak atanan Esra Alemdaroğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette Aksoy’a, Kahveciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Terziler Odası Başkanı Yaşar Karaca, Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Akbulut ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan eşlik etti. Aksoy ve beraberindekiler Alemdaroğlu'na yeni görevinde başarılar dilediler. Alemdaroğlu, oda başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

RTEÜ’YE REKOR BAŞVURU

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin (RTEÜ) lisansüstü programları yoğun talep görüyor. Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyelerindeki lisansüstü programlara ayrılan kontenjanın sekiz katı aday başvuruda bulundu. Her yıl yeni programlarla lisansüstü alanda hızlı bir büyüme sergileyen RTEÜ’ye bu yıl da rekor düzeyde başvuru yapıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap