SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.03.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 27.03.2021

27 Mart 2021 Cumartesi - 08:45




Olaylar ve Yaşananlar | 27.03.2021





ERDOĞAN’IN TALİMATI

Büyük kongresini yapılan AK Parti’de Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, topladığı yeni MKYK üyelerine 'çok çalışın' talimatı verdi.  Erdoğan toplantıda öncelikle yeni MKYK üyeleri ile tanıştı. Birçok MKYK üyesi de kendisini tanıttı.

Erdoğan'ın yeni MKYK üyelerine 2023 hedeflerine yönelik önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını ve bundan sonra 2023 seçimlerine odaklanılması gerektiğini ifade eden Erdoğan'ın "MKYK üye sayımızı artırdık. Herkes kendi bölgesinde daha çok çalışsın. Vatandaş, 'AK Parti burada yok' demesin" dediği öğrenildi.

Güçlü Türkiye hedeflerine de vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MKYK üyelerine "Birlikte yola devam edeceğiz. Birlikte çalışacağız. 2023 hedefine birlikte gideceğiz. Daha çok sahada olacağız" dediği belirtildi. Erdoğan'ın ayrıca, MKYK üyelerine bütün illerde tek tek çalışma yapması konusunda talimat verdiği, vatandaşlarla daha çok bir araya gelinmesi gerektiğini ifade ettiği kaydedildi.

Erdoğan’ın bu talimatı sonrası sahada milletvekillerini, bakanları ve partilileri daha çok göreceğiz. Kamuoyu şimdiden sosyal medyadan kurum ve kişileri hedef gösterenlerin gönülleri girme adına yapılacak çalışmalarda daha önce kırılan küsülen kesimlerle nasıl bir uzlaşı yolu sağlanacağını şimdiden merak etmeye başladı.

ÜSTÜNSALİH DEVAM EDECEK

Bakan yardımcılığı ve Cumhurbaşkanlığı danışmanlığından sonra Vakıfbank’ta yönetim kurulu başkan yardımcılığına atanan Güreşçi Hamza Yerlikaya'nın yönetim kurulu üyeliğinden alınacağı ortaya çıktı.

Vakıfbank Yönetim Kurulu değişti. AKP'li eski Bakan Abdülkadir Aksu ile Güreşçi Hamza Yerlikaya, genel kurulda liste dışı bırakıldı. Yerlikaya ve Aksu, artık YK Üyesi değil. Genel Müdür Abdi Üstünsalih ise görevine devam edeceği ileri sürüldü.

GEÇMİŞ OLSUN EROĞLU…

AK Parti Ortahisar ilçe Başkan Yardımcısı, Trabzon’un sevilen iş adamı Veli Eroğlu’nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajlar sevenlerinden dua isteyen Eroğlu’na çok sayıda geçmiş olsun mesajı yağdı. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi’de çalışma arkadaşı Eroğlu’na sağlık dileklerini ileterek, “Korona virüs testi pozitif çıkan ilçe Başkan yardımcım Veli Eroğlu beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbim şifa diliyorum” dedi.

DİŞ HASTANESİ’NDE RANDEVU SORUNU!

Kıymetli okurlarımızdan gazetemize Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’yle ilgili tabiri caizse telefon yağıyor… Mail adreslerimize de aynı şekilde ‘şikayet mailleri’ geliyor. Vatandaş ‘randevu’ alamamaktan şikayetçi. Bir okurumuz, “Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nden 20 gündür randevu alamıyoruz. 182 randevu vermiyor, bizzat gittim ‘randevusuz muayene yok’ deniyor. Diş ağrısından duramıyorum… 182’deki görevli beni Tonya Devlet Hastanesi’nde bir diş doktoruna yönlendiriyor. Bu nasıl iş?” diyerek yaşadıklarını anlattı. Konuyla vatandaşlar acil çözüm bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap