SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.04.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 27.04.2024

27 Nisan 2024 Cumartesi - 07:53




Olaylar ve Yaşananlar | 27.04.2024





CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tek Art Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Devlet eski bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatından ötürü oğlu Tek Art Yönetim Kurulu İcra Başkanı Soner Yılmaz’ı telefonla arayarak taziye dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soner Yılmaz’a ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

BABA YILMAZ’I MAHŞERİ KALABALIK UĞURLADI




Kalp krizi geçirerek hayata veda eden Tek Art Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Devlet eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dün mahşeri kalabalık eşliğinde İstanbul Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda aile kabristanlığına defnedildi.  Yılmaz'ı cenaze töreninde başta devlet erkanı olmak üzere spor, siyaset, sanat ve iş ve dünyasının temsilcileri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski bakanlar Mehmet Ağar, Adil Karaismailoğlu ve Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili kulübün mevcut ve eski yöneticileri, eski Trabzonsporlu futbolcular ile spor, siyaset, sanat, iş dünyasından birçok kişi binlerce vatandaş katıldı. Öte yandan cenaze töreninde Trabzonspor'un birçok başarısında imzası bulunan, tesislere adı verilen Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın tabutuna koyulan Trabzonspor'un şampiyon forması gözlerden kaçmadı.

ADIGÜZEL’DEN DESTEKLEME TEPKİSİ




CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel'den, fındık destekleme ödemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Destekleme fiyatlarının hala ödenmediğini söyleyen Adıgüzel, hükümet yetkililerine çağrıda bulundu. Adıgüzel “170 TL'yi de ödemeyi unuttular. Seçim geçti, bayram geçti hala ses yok.  Geçen yıl en son 8 Nisan'da ödenmişti. Bu yıl hala ödenmedi. Halkı da unuttular fındık üreticisini de unuttular. Ama bugünlerde fındık üreticisi bahçeye giriyor. Gübre atıyor, ilaç atıyor, kokarca zararlısına karşı mücadele için masrafı oluyor. En az gübre ve ilaç masrafını karşılayacak kadar 1000 TL’nin üzerinde destek olmalı” dedi.

SEYAHAT ACENTESİ TEMSİLCİLERİ TRABZON'DA

Yunanistan'dan gelen seyahat acentesi temsilcileri Trabzon'da meslektaşlarıyla görüştü. Heyetle bir araya gelen TTSO Başkanı Erkut Çelebi, son yıllarda Trabzon'a özellikle yaz sezonunda Körfez bölgesinden turist yoğunluğu yaşandığını belirtti. Turizm hareketini 12 aya yaymak için TGA, THY ve DOKA olarak yeni bir çalışma başlattıklarının altını çizen TTSO Başkanı Çelebi, "İlk tercihi Yunanistan olarak yaptık. Hemen akabinde Kuzey Afrika ülkesi Cezayir'i davet ediyoruz. Cezayir'den seyahat acenteleri de iki hafta sonra Trabzon'da olacak. Amacımız değişik coğrafyalardan turistleri Trabzon'a getirmektir” dedi.




TRABZON’DA KİM GÖREVDEN ALINDI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bazı illerde müdürler görevden alındı. Trabzon’da da bir müdür görevden alındı. Karara göre; Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Şahin Çılgın ve Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun görevden alındı.




BAŞKAN KÖSE’YE ÖĞRENCİLERDEN ÇAĞRI

Giresun Üniversitesinde okuyan öğrencilerin büyük bir bölümü şehrin doğu yakasından okullarına gidiyorlar. Şehrin doğu yakasından batı yakasına tek dolmuş bulunmadığından zaman ve ekonomik açıdan büyük kayıplara uğradıklarını belirten üniversite öğrencileri, birçok ilde bu sorunun raylı sistemlerle halledildiğinin altını çizdiler. Öğrenciler, şehrin doğu yakasından batı yakasına tek dolmuşla ulaşım sağlamak için Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’ye çağrıda bulundular.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap