SON DAKİKA



Haber > Siyaset > 2023 manevrası! AKP'den iktidarda kalmak için HDP planı!

2023 manevrası! AKP'den iktidarda kalmak için HDP planı!

30 Temmuz 2022 Cumartesi - 14:41




HDP'yi kapatma davası sürüyor... Gazeteci Orhan Uğuroğlu, AKP'nin 2023'te iktidar kalması için Erdoğan'ın HDP'nin kapatılmasını istemediğini yazdı.





Gazeteci Orhan Uğuroğlu, iktidar kanadında son günlerde yapılan ‘HDP kapatılmasın’ yorumlarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Uğuroğlu, AKP’nin iktidar da kalması için HDP üzerinden yaptığı planı açıkladı.

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu bugünkü köşe yazısında, AK Parti ve Erdoğan’ın HDP’nin kapanmasını istemediğini söyledi.

Orhan Uğuroğlu, “Yandaş yorumcu HDP'nin kapatılması konusunda diyor ki; "HDP kapatılırsa bu AKP'ye de Erdoğan'a da zarar verir, oy kaybına uğrar…" Ne yani şehitlerimin kanları yerde kalmasın, teröre destek veren partiler cezalandırılsın ilkesinden vaz mı geçeceğiz AKP iktidarda kalsın diye… "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" derler… İyi polis, kötü polis örneği mi yaşanıyor? MHP ve Devlet Bahçeli en sert şekilde diyor ki; HDP kapatılsın… Peki, AKP ve Recep Tayyip Erdoğan ne diyor? Kapatılsın mı kapatılmasın mı? AKP'ye yakın yorumcunun sözlerinden bir algı yaratılmak istendiğini düşünüyorum. Anlaşılan o ki 2023 seçiminden önce; AKP ve Erdoğan HDP kapansın istemiyor…” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap