SON DAKİKA



Haber > Siyaset > 24 Haziran son anket sonuçları

24 Haziran son anket sonuçları

18 Haziran 2018 Pazartesi - 11:05




24 Haziran seçim anketleri birinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağına işaret ediyor. En son GENAR seçim anketi sonuçlarını açıkl





TÜRKİYE 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için artık gün sayıyor. Son haftaya girilirken anket sonuçları bu işin birinci turda bitebileceğine işaret etmeye başladı.

Yaptığı son anketle ilgili konuşan GENAR Başkanı İhsan Aktaş; Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın en az yüzde 51 alarak ilk turda seçimleri kazanacağını söyledi. Aktaş, elindeki son verilere göre; HDP'nin barajı geçmesi durumunda bile Cumhur İttifakı'nın tek başına iktidara geleceğini söyledi.

MECLİS DAĞILIMI : İhsan Aktaş, Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 50'nin üzerinde olduğunu belirterek, "Bu da normal almış oldukları vekile göre en az 20-30 avantaj demek. Meclis aritmetiği AK Parti’nin tek başına iktidar olacağı bir aritmetik ortaya çıkarır" dedi.

24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANI ANKET SONUÇLARI : Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin anket sonuçları ya Erdoğan'ı eşikte ya da birinci turda kazanmış gösteriyor. MAK anketine göre Erdoğan seçimi birinci turda alacak.  İşte anket sonuçları


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap