SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmenin yolunu açıkladı!

Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmenin yolunu açıkladı!

02 Mart 2022 Çarşamba - 11:24




Hürriyet gazetesi yazarı gazeteci Abdulkadir Selvi son yazısında vatandaşın neye oy vereceğini ortaya koyarken Millet İttifakı’nın seçimi kazanması için tavsiyede bulundu.





AK Parti hükümetine en yakın gazeteciler arasında bulunan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı seyahatlerinde yanından ayırmadığı Abdulkadir Selvi Millet İttifakı’na hükümeti devirmenin yolunu gösterdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısının bir bölümünde AK Parti hükümetine gönderme yapar gibi “Kitleler ekonomiye bakar" ara başlığını attı. Halkın nabzının ölçüldüğü anketlerde vatandaşın en büyük derdinin geçim sıkıntısı olduğu ortaya koyulurken Saray’a yakın yazar Abdulkadir Selvi’nin de bu gerçeği görmüş olması dikkat çekti.

MİLLET İTTİFAKI ERDOĞAN’I NASIL DEVİRİR?

Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı’nın da seçimi kazanmasının yolunun ekonomiden geçtiğini belirtirken adeta muhalefete de yol gösterdi. Selvi yazısının bir bölümünde AK Parti hükümetinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  ülkeyi sürüklediği ekonomik, siyasi ve sosyal çıkmazlar karşısında birleşen 6 muhalefet partisinin hatalarından bahsederken “millet belirsizliğe oy vermez. Toplumun refahını arttıracak güçlü bir ekonomi programı ortaya koyup kitleleri buna inandırabilseler o zaman siz heyecanı görün. Millet umuda oy verir...” diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap