SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Abdulkadir Selvi: Erdoğan’ı izlemeye devam edin diyorum

Abdulkadir Selvi: Erdoğan’ı izlemeye devam edin diyorum

14 Eylül 2021 Salı - 12:16




Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında "Erdoğan sahadan beslenen bir lider. Sorunu tespit ettikten sonra mazeretlere sığınmak yerine hızla çözüme odaklanıyor. O nedenle, söz konusu ekonomiyse Erdoğan’ı izlemeye devam edin diyorum” diye yazdı.





Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi, AK Parti’nin gündemindeki en önemli maddenin ekonomi ve hayat pahalılığı olduğunu öne sürdü.

Selvi, bugünkü köşe yazısında AK Parti’nin yaptığı toplantılardan kulisler aktardı:

AK Parti MKYK toplantısında, satın alma gücüne göre Türkiye’nin gelişmiş ülkeler arasında çok iyi bir noktada olduğuna ilişkin sunumdan sonra bazı üyeler hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısının halkın en acil sorunu olduğunu belirterek itiraz ediyorlar. Erdoğan bu görüşleri dinledikten sonra, “Ben de aynı kanaatteyim. Ekonomi en önemli gündem maddesi” diyor.

AK Parti genel başkan yardımcılarının başkanlığında MKYK üyeleri bir süredir sahayı gezip halkın nabzını tutuyordu. Sahadaki tespitlere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi veriliyor.

Afgan göçmenler ve ekonomi ilk iki sırada geliyor. “Vatandaş en çok hayat pahalılığından şikâyetçi” deniliyor. Geçen hafta ise ekonomiyle ilgili olarak yapılan bir sunumdan sonra enflasyonun düşürülmesi için çalışılması talimatını vermişti. 

Hürriyet yazarı, “Erdoğan sahadan beslenen bir lider. Sorunu tespit ettikten sonra mazeretlere sığınmak yerine hızla çözüme odaklanıyor. O nedenle, söz konusu ekonomiyse Erdoğan’ı izlemeye devam edin diyorum” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap